Despre noi

Bebepufulete s-a născut din pasiunea noastră pentru creșterea copiilor cu dragoste și respect, dar și din iubire pentru planetă și pentru natură. Purtarea copiilor, alăptarea, comuniunea cu natura, folosirea produselor ecologice, a materialelor naturale sau reciclarea/ reutilizarea sunt doar câteva din conceptele în care credem și pe care le promovăm. Ne plac jocurile educative, jucăriile smart, adică jocurile și jucăriile cu sens care îi ajută pe copii să se dezvolte frumos, armonios, și să învețe în timp ce se distrează.

Selectăm cu grijă, testăm și alegem pentru shop-ul nostru doar produse în care credem, pe care le folosim atât noi, cât și copiii noștri. Astfel, ne mândrim cu selecția noastră de produse premium, sustenabile și sigure pentru sănătatea copiilor.

Mai mult decât un simplu magazin, noi ne dorim realmente să aducem un plus de valoare lumii în care trăim, să promovăm idei și concepte sănătoase. Clienții noștri au devenit a doua noastră familie, iar Bebepufulete cu siguranță este și vă rămâne mai mult decât o afacere, ci mai degrabă proiectul nostru de suflet..