Salt la informațiile despre produs
1 din 12

PicassoTiles

Set PicassoTiles - 333 piese: piese magnetice, cărămizi de construcție, figurine magnetice și alte piese extra

Set PicassoTiles - 333 piese: piese magnetice, cărămizi de construcție, figurine magnetice și alte piese extra

SKU:PTL333

Preț obișnuit 482,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 482,00 lei
Liquid error (snippets/price line 94): divided by 0% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.

Set educativ STEM PicassoTiles 333 bucăți: piese magnetice clasice, de diferite forme, inclusiv o ramă cu clip-in și o piesă oglină, piese magnetice de construcție compatibile cu cărămizile de construcție gen Lego, cărămizi de construcție de diferite culori și mărimi, + figurine PicassoTiles, care sunt și magnetice, și compatibile cu cărămizile de construcție gen Lego! 

DESIGN INOVATOR: PIESE MAGNETICE PE CARE POȚI CONSTRUI CU CĂRĂMIZI DE CONSTRUCȚIE GEN LEGO - PicassoTIles a combinat cele două tipuri de jucării de construcție preferate de către copii și duce astfel joaca la un alt nivel. Acest set conține 30 plăci magnetice de construcție cu forme pe ele gen Lego, 250 de cărămiduțe de construcție de diverse dimensiuni și culori, 50 piese magnetice de construcție de diverse forme și 2 figurine, pentru structuri și creații complexe, nelimitate!

SOLUȚII RAPIDE DE CONSTRUCȚIE - Copiii își pot pune acum îmaginația la treabă, folosit două elemente diferite, de la bază la vârf. Plăcile magnetice permit structuri mai mari, copiii pot construi structuri de 60 de cm. Și piesele se pot depozita ușor prin stivuirea pieselor magnetice una peste alta într-un turn compact, ușor de pus într-un coș, pe o etajeră sau sub pat. 


CREAȚII NELIMITATE - Spre deosebire de alte blocuri de construcție care au limite, piesele magnetice de construcție cu forme gen cărămizi de construcție Lego sunt considerate jucării de tip „open-ended”, care se pot folosi împreună cu orice altă jucărie aveți acasă. Puteți construi un garaj pentru mașini, o școală cu copii, o pistă de curse cu panoramă laterală, un pod sau chiar și un castel cu o grădină frumoasă. Copiii se pot juca și pot construi fără restricții, 100% distracție și joacă. 

SE CONECTEAZĂ MEREU - Plăcile magnetice se conectează pe toate părțile, chiar și pe margini, indiferent de orientare și nu se prăbușesc ușor. Magneții mari și puternici din interior le oferă copiilor abilitatea să construiască structuri înalte, solide, și pe podea, și pe masă, chiar și pe un perete magnetic (de garaj, ușă de frigider,...). Plăcile magnetice PicassoTiles sunt gândite să se potrivească în mânuțele mici și sunt fabricate din plastic ABS non-toxic, foarte durabil și fără BPA. 

COMPATIBILITATE UNIVERSALĂ - Creativitate dincolo de imaginație! Se potrivesc cu alte mărci de cărămizi de construcție, gen Lego. Copiii vor putea construi cu piesele clădiri, orașe întregi, animale, castele, etc. 

Ce primiți în cutie: 

- 30 plăci magnetice de construcție cu forme pe ele gen Lego,

- 250 de cărămiduțe de construcție,

- 50 piese magnetice de construcție de diverse forme (inclusiv una oglindă!)

- 2 figurine magnetice pe care le puteți prinde de construcții și cu magneții, și cu picioarele compatibile cu cărămizile de construcție

- un clip-in graphic, ce poate fi introdus în piesa magnetică stil ramă

   PIESE NOI MAGNETICE DE CONSTRUCȚIE CU FORME STIL LEGO - Combinați distracția pieselor magnetice de construcție cu cărămizile clasice de construit - cu aceste noi plăci magnetice care au buline în genul cărămizilor de construcție și astfel puteți pune pe ele cărămizi. Puteți construi mai înalt și vă puteți pune în practică ideile creative cu această combinație inovatoare. 

  CUM SUNT PIESELE MAGNETICE OGLINDĂ? În acest set sunt incluse piese oglindă pentru un nou nivel de joacă! Oglinda face ca structura să pară mai mare. Sau puteți crea o cameră gen dressing într-un castel al unei prințese! 

   FOARTE TRANSPARENTE - Permiteți-le copiilor să-și dezvolte imaginația și creativitatea asamblând structuri uriașe folosind culorile diferite și formele cărămizilor de cosntrucție incluse în set, dar având grijă și la învățarea vizuală, un puternic simț al culorilor, formele geometrice, număratul și designul arhitectural. 

   CALITATE PREMIUM - Cărămizile de construcție și piesele magnetice PicassoTiles sunt fabricate cu atenție: să fie non-toxice și să fie suficient de rezistente pentru a crea clădiri uriașe și pentru a putea fi folosite o viață întreagă. Au margini fine, perfecte pentru mâinile copiilor! Puteți și spăla și curăța piesele, pentru joacă de lungă durată, fără să meargă culoarea sau să-și piardă vreo caracteristică. 

Ce este PicassoTiles?

PicassoTiles sunt jucării STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math), adică un set de construcție care implică deodată Știința, Tehnologia, Ingineria, Arta și Matematica în jocul copiilor. Copiii învață astfel în timp ce se joacă.

PicassoTiles este un set distractiv de construcție care utilizează magneți inserați în piese. Aceste piese îi captivează pe copii (și pe adulții creativi) și îi determină să realizeze adevărate lucrări de artă 2D și 3D, lucrări care sigur vor fi apreciate de cei ce iubesc învățarea creativă, activă.  Piesele PicassoTiles îi ajută pe copiii creativi să deprindă cunoștințe de bază din fizică mecanică, arhitectură și construcții. Piesele magnetice îi mai ajută să învețe despre forme și magnetism. Prin integrarea dinamicii magnetismului în jocul de construcție cu piese geometrice, seturile PicassoTiles oferă o nouă dimensiune procesului general de învățare și creativitate.

Jocul cu piesele magnetice dezvoltă aptitudini motorii fine pentru că cei mici încep prin a așeza piesele una peste alta, apoi fac modele plate bidimensionale, apoi 3D și cu timpul creații complexe. Seturile de joacă magnetice mențin interesul și atenția copilului, îi dezvoltă aptitudini critice de construcție și promovează jocul imaginar și creativitatea.

Premii câștigate:

PicassoTiles a câștigat certificarea Parent Tested Parent Approved:

În 2017 PicassoTiles a câștigat premiul Brain Child Award:

Avertizare: Produsul conține magneți mici în interior. În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții mergeți imediat la medic.

Interzis copiilor mai mici de 3 ani. 

Vărstă recomandată

3 ani +

Material

Plastic

Vedeți detaliile complete
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

    Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

    Vezi informații livrare si plată 
  • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

    Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

    Vezi informații retur și schimb