Salt la informațiile despre produs
1 din 6

PicassoTiles

Set PicassoTiles - 152 piese magnetice de constructie

Set PicassoTiles - 152 piese magnetice de constructie

SKU:PT152

Preț obișnuit 644,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 644,00 lei
Liquid error (snippets/price line 94): divided by 0% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.

Set educativ STEM PicassoTiles 152 de piese magnetice de construcție colorate, transparente, cu piese - oglindă. 

JUCĂRII PREMIATE ȘI APROBATE DE ORGANIZAȚIILE STEM - Înainte de 5 ani este perioada critică pentru dezvoltarea copilului. Produsele educative PicassoTiles sunt aici să-i ajute să evolueze jucându-se! Setul de 152 piese magnetice de construcție îi va ajuta pe copii să recunoască formele și să-și dezvolte simțul culorilor construind structuri open-ended nelimitate, de la o mașinuță mică la un castel mare. 

IDEI NELIMITATE DE JOACĂ - Partea frumoasă a pieselor magnetice de construcție este că sunt minunate nu doar de sine stătător ca set, dar au și posibilitatea de a fi combinate cu alte seturi de piese magnetice ȘI cu alte jucării: cu mașinuțe pentru care ați construit un garaj, cu animale cărora le-ați construit o fermă, cu păpuși cărora le-ați construit o casă mobilată etc. Nu doar atât, dar vă puteți juca cu ele și înăuntru, dar și afară! Pe masă sau pe podea. Pe pavajul curții sau în parc. Peste tot! 

PIESE NOI OGLINDĂ - Piesele extra de construcție cu oglinzi sunt incluse pentru a duce joaca la alt nivel. Adăugați-le pentru a crea reflexii, pentru a mări spațiile și a da impresia unor structuri mai mari. Sau poate în castelul prințesei e nevoie de un dressing cu oglinzi!

SE CONECTEAZĂ ÎNTOTDEAUNA - Piesele magnetice se conectează de sus până jos, chiar și pe margini, indiferent de orientare. Și nu se prăbușesc ușor. Magneții puternici din interior le oferă copiilor posibilitatea de a construi structuri mari, solide, și de la podea, și de pe o masă, și pe un perete magnetic (frigider, ușă de garaj, calorifer). Piesele magnetice de construcție  PicassoTiles sunt proiectate să se potrivească bine în mânuțele copiilor, pentru ca ei să le apuce bine. În plus, plasticul ABS este non-toxic, fără BPA și incredibil de rezistent! 

CAMERĂ DE JOACĂ ORDONATĂ - Piesele magnetice de construcție nu doar că-i aduc copilului posibilități nelimitate de a crea orice își imaginează, dar sunt și foarte ușor de strâns și stocat când termină joaca. Se lipesc bine împreună, se stivuiesc una peste alta și la final veți avea o cameră de joacă sau o clasă curată și ordonată. 

Ce primiți în cutie:

  • 8 x piese magnetice în formă de L
  • 34 x triunghiuri echilaterale magnetice
  • 28 x triunghiuri ascuțite magnetice
  • 1 x bază de mașinuță magnetică
  • 12 x sferturi de cerc magnetice
  • 18 x dreptunghiuri mici magnetice
  • 24 x pătrate magnetice
  • 6 x piese oglindă magnetice
  • 4 x pătrate magnetice decupate cu romb
  • 4 x piese magnetice în formă de H 
  • 8 x triunghiuri lungi
  • 5 x triunghiuri dreptunghice

  PIESE COLORATE ÎN 8 CULORI DIFERITE - fără limitări, puteți construi oricât de înalt doriți, adăugând mai multe piese capodoperei. PicassoTiles în stil colosal.  

 

   PIESE FOARTE TRANSPARENTE - Încurajați creativitatea copilului, aceasta este un factor cheie de succes în mediul de azi în continuă schimbare. 

   MAGNEȚI NOI EXTREM DE PUTERNICI - Copiii pot să-și dezvolte simțul culorilor, al formelor geometrice 2D sau 3D, al polarităților magnetice și al designului arhitectural. 

   CADRU REZISTENT - Distractive și pentru un copil, și pentru joacă în grup, pentru un sentiment de realizare în echipă. 

 

Ce este PicassoTiles?

PicassoTiles sunt jucării STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math), adică un set de construcție care implică deodată Știința, Tehnologia, Ingineria, Arta și Matematica în jocul copiilor. Copiii învață astfel în timp ce se joacă.

PicassoTiles este un set distractiv de construcție care utilizează magneți inserați în piese. Aceste piese îi captivează pe copii (și pe adulții creativi) și îi determină să realizeze adevărate lucrări de artă 2D și 3D, lucrări care sigur vor fi apreciate de cei ce iubesc învățarea creativă, activă.  Piesele PicassoTiles îi ajută pe copiii creativi să deprindă cunoștințe de bază din fizică mecanică, arhitectură și construcții. Piesele magnetice îi mai ajută să învețe despre forme și magnetism. Prin integrarea dinamicii magnetismului în jocul de construcție cu piese geometrice, seturile PicassoTiles oferă o nouă dimensiune procesului general de învățare și creativitate.

Jocul cu piesele magnetice dezvoltă aptitudini motorii fine pentru că cei mici încep prin a așeza piesele una peste alta, apoi fac modele plate bidimensionale, apoi 3D și cu timpul creații complexe. Seturile de joacă magnetice mențin interesul și atenția copilului, îi dezvoltă aptitudini critice de construcție și promovează jocul imaginar și creativitatea.

Premii câștigate:

PicassoTiles a câștigat certificarea Parent Tested Parent Approved:

În 2017 PicassoTiles a câștigat premiul Brain Child Award:

Avertizare: Produsul conține magneți mici în interior. În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții mergeți imediat la medic.

Interzis copiilor mai mici de 3 ani. 

Vărstă recomandată

3 ani +

Material

Plastic

Vedeți detaliile complete
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

    Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

    Vezi informații livrare si plată 
  • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

    Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

    Vezi informații retur și schimb