Salt la informațiile despre produs
1 din 5

playmags

Set Playmags căsuță de joacă - 48 piese magnetice de construcție

Set Playmags căsuță de joacă - 48 piese magnetice de construcție

SKU:PLM8108

Preț obișnuit 473,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 473,00 lei
Liquid error (snippets/price line 94): divided by 0% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.
  • CARACTERISTICI REALISTE: Cel mai nou set Playmags duce jocul cu piesele Playmags la noi înălțimi, oferindu-i o experiență reală. Setul include 48 de piese magnetice:

    • 4 ferestre
    • 3 uși
    • 17 pereți
    • 10 piese pentru acoperiș
    • 2 piese pentru tavan
    • 4 piese pătrate de acoperiș-terasă
    • 2 scări
    • și 2 seturi de stâlpi de suport (6 bucăți)
  • JOC PERFECT: Priviți-l pe cel mic în timp ce-i zboară imaginația și-și creează propria Căsuță de Joacă după ideile lui proprii. Setul conține toate părțile pe care o casă le-ar avea, cum ar fi un garaj de parcat mașina, ferestre reale, uși pe care le poți deschide și închide, scări pe care micile figurine le pot urca și multe alte caracteristici care-l vor determina pe cel mic să se joace ore întregi cu acest joc. 

    CREEAZĂ ȘI CONECTEAZĂ: Nu e doar pentru cel mic, acest set te ajută și pe tine să-ți construiești o relație pozitivă cu copiii tăi într-un mod distractiv, într-un loc în care copiii se vor simți liberi să se exprime. Setul acesta le va plăcea mult, va fi perfect și pentru întâlniri de joacă cu alți copii sau ca joc STEM în orice grădiniță și școală! 

    CONSTRUCȚIE COLORATĂ: Toate piesele sunt făcute din material de înaltă calitate, colorate non-toxic. Diversele desene îi ajută pe cei mici să-și dezvolte simțul culorilor, abilitățile de gândire, de rezolvare a problemelor și de gândire simbolică. Copiii vor învăța formele geometrice bidimensionale sau 3D, numerele, polaritățile magnetice și designul arhitectural. 

    CADOUL PERFECT: Ce sentiment poate fi mai bun decât acela când știi că ai luat cadoul perfect pentru un copil? Când știi că îl va folosi și-l va adora ani de zile? Iar dacă cei mici vor fi atât de entuziasmați și captivați de el, și se vor juca liniștiți departe de ecrane, poți considera că le-ai făcut un cadou și părinților lui de fapt. 


Recenzia The National Parenting Center:

Playmags™ sunt o jucărie de construcție cu adevărat remarcabilă și cu idei de aplicare nelimitate. Și copiii, și părinții sunt captivați și nu se pot opri din a construi o varietate infinită de forme și structuri. Setul conține 100 de piese colorate, transparente. Triunghiurile vin în trei mărimi diferite, iar pătratele în două mărimi diferite. Magneții sunt inserați în interiorul marginilor și sunt suficient de puternici pentru a construi structuri solide. Piesele au fost testate foarte puternic și nu s-au crăpat, nu s-au spart. Părinții care le-au testat au observat că deși ideea de bază a jocului este construcția diverselor forme, au observat că cei mici învățau fără să își dea seama fizică, geometrie, matematică, raționament spațial și arhitectură.

Vărstă recomandată

3 ani +

Material

Plastic

Vedeți detaliile complete
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

    Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

    Vezi informații livrare si plată 
  • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

    Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

    Vezi informații retur și schimb