Salt la informațiile despre produs
1 din 4

PicassoTiles

Set PicassoTiles Geometrie - 16 piese magnetice de construcție în diverse forme geometrice

Set PicassoTiles Geometrie - 16 piese magnetice de construcție în diverse forme geometrice

SKU:PT16

Preț obișnuit 162,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 162,00 lei
Liquid error (snippets/price line 94): divided by 0% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.
POSIBILITĂȚI FĂRĂ SFÂRȘIT - Setul poate fi integrat cu orice alte piese magnetice aveți acasă, pentru a crea structuri fără limită a imaginației. 
ÎNVĂȚAREA E DISTRACTIVĂ - Setul încurajează creativitatea pentru învățarea STEM, adică exact factorul cheie pentru succes în mediul actual în continuă schimbare. Distractiv, un cadou educațional perfect pentru copiii de vârstă școlară, care nu se va demoda și nu va plictisi niciodată. Se poate folosi și acasă, dar și cu prietenii, la centre de joacă, în școli și centre educative. Setul este ușor de construit și ușor de demontat pentru a fi depozitat. 
ÎNVĂȚARE PRIN JOACĂ - Nu e niciodată prea devreme să începi să-i ajuți pe copii să-și dezvolte creativitatea și abilitățile STEM prin învățarea vizuală. Copiii pot deprinde un puternic simț al culorilor, al formelor geometrice, inclusiv al formelor 3D, pot învăța să numere, pot înțelege polaritățile magnetice, designul arhitectural și ingineria structurală de la o vârstă mică.
VISEAZĂ SUS ȘI CONSTRUIEȘTE SUS - Fără limite, se poate construi cât de mare își dorește copilul adăugând noi piese pentru a-și crea capodopera. 
ȘTIINȚIFIC & ARTISTIC - PicassoTiles a reușit din nou. Învățare STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematică), toate într-un singur set care le permite copiilor să învețe prin joc intuitiv și să fie creativi artistic, în timp ce deprind și abilități tehnice, arhitecturale și își dezvoltă inteligența în același timp.
TERAPEUTIC - Copiii vor renunța singuri ușor la device-urile electronice și la ecrane (televizor, gaming, tablete sau telefoane) pentru ore întregi de joacă educativă
CONEXIUNE PRIN JOACĂ - un set minunat pentru împrietenirea copiilor, sau pentru petrecerea timpului împreună în familie. Poate fi folosit și pentru joacă solitară, dar fără nicio problemă poate fi folosit și în grup. Copiii se vor simți împreună învingători pentru reușita lor după ce construiesc traseul, fără urmă de competiție sau frustrare. 
FABRICAT DIN MATERIALE SIGURE PENTRU COPII, NON-TOXICE, FĂRĂ BPA ȘI FĂRĂ PLUMB - pentru a asigura calitatea și siguranța.

     

    PicassoTiles sunt jucării STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math), adică un set de construcție care implică deodată Știința, Tehnologia, Ingineria, Arta și Matematica în jocul copiilor. Copiii învață astfel în timp ce se joacă.


    În cutie sunt:

    • 6 x Romburi
    • 2 x Pentagoane
    • 2 x Hexagoane
    • 2 x Trapezuri 
    • 4 x Triunghiuri drepte de învățat teorema lui Pitagora 

     

     

    Caracteristici:

    • Toate seturile de piese magnetice de construcție PicassoTiles tunt compatibile unul cu altul, deci puteți considera că sunt piese adiționale pentru cele pe care deja le aveți. (Sunt compatibile și cu MagnaTiles și Playmags din magazinul nostru)
    • Distracție infinită: ajutați-i pe copii să își dezvolte creativitatea și abilitățile STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică)
    • Fără limite, construcțiile pot fi cât de mari le doresc cei mici adăugând mereu piese pentru a crea capodopera
    • Niciodată nu e prea devreme să începeți să le dezvoltați celor mici creativitatea și abilitățile STEM (de știință, tehnologie, inginerie și matematică)
    • Distractiv și pentru un singur copil, dar și pentru munca în echipă și sentimentul comun de realizare
    • Încurajați-le creativitatea, aceasta fiind un factor cheie pentru succes în mediul actual într-o continuă schimbare
    • Ideale pentru grădinițe, școli, pentru arhitectură, imaginație, gândire în spațiu sau în plan, joc de rol și multe altele. 

     

     

    PicassoTiles este un set distractiv de construcție care utilizează magneți inserați în piese. Aceste piese îi captivează pe copii (și pe adulții creativi) și îi determină să realizeze adevărate lucrări de artă 2D și 3D, lucrări care sigur vor fi apreciate de cei ce iubesc învățarea creativă, activă.  Piesele PicassoTiles îi ajută pe copiii creativi să deprindă cunoștințe de bază din fizică mecanică, arhitectură și construcții. Piesele magnetice îi mai ajută să învețe despre forme și magnetism. Prin integrarea dinamicii magnetismului în jocul de construcție cu piese geometrice, seturile PicassoTiles oferă o nouă dimensiune procesului general de învățare și creativitate.

     

    Jocul cu piesele magnetice dezvoltă aptitudini motorii fine pentru că cei mici încep prin a așeza piesele una peste alta, apoi fac modele plate bidimensionale, apoi 3D și cu timpul creații complexe. Seturile de joacă magnetice mențin interesul și atenția copilului, îi dezvoltă aptitudini critice de construcție și promovează jocul imaginar și creativitatea.

     


     

    Premii Câștigate:

    PicassoTiles a câștigat certificarea Parent Tested Parent Approved:

     

     

    În 2017 PicassoTiles a câștigat premiul Brain Child Award:

    Avertizare: Produsul conține magneți mici în interior. În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții mergeți imediat la medic.

    Interzis copiilor sub 3 ani. 

     

    Vărstă recomandată

    3 ani +

    Material

    Plastic

    Vedeți detaliile complete
    • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

      Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

      Vezi informații livrare si plată 
    • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

      Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

      Vezi informații retur și schimb