Salt la informațiile despre produs
1 din 1

ManyMonths

Botoșei ManyMonths Tex Winter pt babywearing - Foggy Black - Heather Grey

Botoșei ManyMonths Tex Winter pt babywearing - Foggy Black - Heather Grey

SKU:

Preț obișnuit 111,20 lei
Preț obișnuit 139,00 lei Preț redus 111,20 lei
20% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.
Mărime îmbrăcăminte standard
  • Botoșeii ManyMonths sunt realizați dintr-un strat de lână merinos cusut pe un strat de polar fleece, sunt lungi și groși, gândiți să acopere și genunchii. Sunt ideali pentru copiii purtați (babywearing). Sunt moi, confortabili și călduroși, menținând piciorușele calde chiar și pe ger! Sunt lucrați generos, astfel încât să îi puteți utiliza cu șosete, dresuri sau colanți pe dedesubt.

    • elastic butonierat reglabil la gleznă și gambă pentru o potrivire perfectă
    • lungi, acoperă inclusiv genunchiul
    • dublați, având un strat de 100% lână merinos la interior și un strat de 100% polar fleece la interior (reversibili)
    • vopsiți cu coloranți siguri, fără fixatori chimici

 

 

 

 

Spălare și îngrijire:

Întotdeauna verifică eticheta produsului. Lana este un material "pretențios", o fibră vie, diferită de fibrele sintetice. Îngrijită corespunzător, își păstrează forma și calitățile timp îndelungat!

  1. Spală hainele din lână doar când este absolut necesar. Lana respinge în mod natural murdăria, se curăță singură și nu e nevoie să o speli la fel de des precum bumbacul. De cele mai multe ori e suficient să o aerisești.

  2. Ideal ar fi să o speli de mână, în apă de aproximativ 30 de grade. Spală ușor, prin înmuiere și apăsare (nu prin frecare!), în apă care trebuie să aibă aceeași temperatură atât la spălare cât și la clătire. Schimbarea temperaturii poate cauza un "șoc" lanii, ceea ce o face să "intre la apă" - adică să se micșoreze.

Lâna se poate spăla fără probleme la mașina de spălat, folosind programul dedicat pentru lână (maxim 30 de grade și 400 rotații/minut), cu detergenți speciali pentru lână.

Excepție o face lâna tip fleece, care este bine să fie spălată de mână, cât mai blând cu putință, fără frecare sau stoarcere.

Utilizați detergenți speciali pentru lână - Foarte important! Pentru toate produsele de lână, folosește un detergent special cu lanolină care protejează și reface uleiurile naturale din fibrele de lână. Detergenții obișnuiți conțin enzime care provoacă ruperea fibrelor și găurirea materialului.

  1. Hainele din lână nu se storc prin răsucire, ci se presează cu un prosop, pune-le în forma lor naturală, apoi se lasă la uscat în plan orizontal, nu atârnate. Nu se expun razelor directe ale soarelui sau surselor de căldură (calorifere, radiatoare).

  2. Călcarea este uneori necesară la articolele subțiri. Recomandăm utilizarea programului special pentru lână, cu abur, și călcatul hainelor cât încă sunt ușor umede.

Mărime ManyMonths Mărime uzuală cm
0-6/9 luni 50-68/74 cm
6-12/18 luni 68-80/86 cm

Material

Lână

Vedeți detaliile complete
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

    Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

    Vezi informații livrare si plată 
  • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

    Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

    Vezi informații retur și schimb