Ochelarii de soare pentru copii - must have sau moft?

Ochelarii de soare pentru copii - must have sau moft?

Deseori vedem părinți întrebându-se dacă ochelarii de soare oferiți copiilor sau chiar bebelușilor foarte mici sunt chiar necesari sau sunt doar o fiță? Haideți să vedem de ce o pereche de ochelari de soare de bună calitate nu numai că nu este un moft, ci reprezintă o adevărată investiție în sănătatea copiilor noștri. 

Ochii copiilor sunt mai sensibili decât cei ai adulților și permit trecerea unor cantități mai mari de radiații ultraviolete, ceea ce provoacă în timp deteriorarea celulelor și reprezintă un factor de mare risc pentru sănătatea ochilor. 

Astfel, o pereche de ochelari de soare de bună calitate este parte estențială din "aresenalul" de protecție solară al fiecarul copilaș, începând chiar din perioada de bebelușie.

 

De ce noi am ales KiEtla?

Am tot căutat un brand care să aibă produse de calitate foarte bună, sustenabile și cu un design pe placul copiilor, dar și al adulților. Cei de la KiEtla nu glumesc când vine vorba de sănătatea copiilor! Toate produsele sunt create pentru a fi sigure și eficiente, lăsându-le celor mici doar plăcerea de a se bucura de soare și de vară!

Ochelarii de soare KiEtla au lentile ce oferă protecție maximă împotriva radiațiilor solare dăunătoare, lentile de categoria 3 cu 100% protecție UVA, UVB, UVC și filtru pentru lumina albastră (HEV), iar lentilă este mare și acoperă tot câmpul vizual, ceea ce este important întrucât copiii au tendința de a privi peste lentilă. 

Tot pentru siguranța și confortul celor mici, ramele sunt flexibile și rezistente, pot fi răsucite, întoarse, chiar mușcate, fără se se spargă sau să se rupă. Ochelarii de soare KiEtla sunt practic indestructibil! Ramele sunt confortabile, hipoalergenice și rezistente la șocuri, iar lentilele din policarbonat nu se zgârie, nu se sparg. 

Fiind extrem de ușori și de confortabili, ochelarii de soare KiEtla sunt acceptați cu ușurință de cei mici. Sigur că la asta contribuie și designul, iar dacă tot veni vorba de design, francezii clar știu să facă o treaba excelentă! Designul inteligent al ochelarilor de soare KiEtla se adaptează oricărei fețe, oricărei forme și estetica lor este ireproșabilă! Inspirați de designul francez al ochelarilor de soare pentru adulți, KiEtla au câștigat numeroase premii pentru design, precum Janus de la mode (Fashion award) sau Trophée du Design Stratégique (Strategic Design Award). 

Pentru că nu putem vorbi despre sănătatea copiilor fără a respecta și a proteja planeta, trebuie să știți că KiEtla produce toate articolele sale în condiții de muncă etică, cu grijă și respect față de planetă, utilizând materiale reciclate, fără substanțe chimice nocive și optimizând procesul de producție. 

 

Ce trebuie să știi înainte să alegi perechea de ochelari de soare potrivită?

1. alege mereu ochelarii care oferă protecție 99-100% împotriva radiațiilor UV

2. alege lentile mari, care acoperă tot câmpul vizual

3. alege ochelari durabili, rezistenți, care să reziste la căzături sau zgârieturi 

4. implică-l pe cel mic alegerea ochelarilor, astfel șansele să dorească să îi poarte cresc simțitor

 

Așadar, nicidecum nu e un moft să protejăm ochii sensibili ai copiilor. Soarele este tot mai puternic, iar protecția solară este esențială pentru sănătatea celor mici. Alături de hainele cu protecție UV, crema de soare și pălărie, ochelarii de soare contribuie la protecția eficientă și obligatorie pe care trebuie să le-o oferim puilor noștri în sezonul cald. 

Bucurați-vă de vară în siguranță! 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.