Young Living - Ulei esential de mirt (Myrtle), 5 ml Mărește

Young Living - Ulei esential de mirt (Myrtle), 5 ml

yl-359508

Nou

1 Obiect

92,00 lei

Mai multe informatii

Prezentare

Mirtul are un parfum revigorant, care este plăcut atunci când este pulverizat. Are, de asemenea, proprietăți calmante, care, cu fiecare aplicare, pot contribui la înfrumusețarea și îmbunătățirea aspectului sănătos al pielii. Printre principalii constituenți se numără alfa-pinenul, eucaliptolul și limonenul.

Mytus communis, mirtul comun sau mirtul autentic este o specie care își are originile în regiunea mediteraneeană, cu precădere în insulele Corsica și Sardinia. Această prețioasă plantă aromatică este menționată în numeroase scrieri istorice. Textele antice menționează utilizarea mirtului pentru tratarea afecțiunilor respiratorii, deși până în prezent nu există studii clinice care să fi confirmat aceste beneficii. Romanii considerau mirtul ca fiind o plantă indispensabilă într-o grădină; de aceea, ei au cultivat acest arbust de la un capăt la altul al imperiului. 

Principalele beneficii:Îmbunătățește aspectul de piele sănătoasă. Ori de câte ori este pulverizat, mirtul conferă o stare de bună dispoziție și euforie. Poate fi inhalat direct din sticlă.

Cum se utilizează

Topic: Aplicaţi pe zona dorită. În caz de sensibilitate a pielii, diluaţi 15 picături în 10 ml de V-6. Parfumat: Pulverizați până la 30 de minute de trei ori pe zi. 

Avertisment:Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi însărcinată, alăptaţi, luaţi medicamente sau aveţi o afecţiune medicală, consultaţi un medic înainte de utilizare. Posibilă sensibilitate a pielii.

Ingrediente

Myrtus communis

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Young Living - Ulei esential de mirt (Myrtle), 5 ml

Young Living - Ulei esential de mirt (Myrtle), 5 ml

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: