Trotineta Micro Mini2go Deluxe Plus Mint

Nou

1 Obiect

595,00 lei

Mai multe informatii

In loc sa cumparati o tricicleta evolutiva, acum puteti sa optati pentru o trotineta evolutiva! Micro Mini 2 go Deluxe Plus este o trotineta evolutiva care va imbunatati echilibrul, coordonarea si abilitatile motorii fine ale copilului dvs intr-un mod in care o tricicleta sau o bicicleta nu o poate face. In plus este mult mai usoara, ocupa un spatiu mai mic si este mai usor de transportat comparativ cu o tricicleta.

Mini2go este o inovatie a designerilor elvetieni destinata copiilor cu varste mai mari de 1 an. Cand copilul este mic, el va sta confortabil pe scaunelul ergonomic si va inainta impingand cu piciorusele. Sub scaunel se afla un sertar detasabil in care pot fi depozitate jucariile preferate sau produse alimentare. Sertarul poate fi scos si introdus la loc foarte usor, chiar si de catre copil. Astfel copilul va fi linistit ca jucariile sale sunt in siguranta si ca poate avea acces la ele oricand doreste.

Dupa ce copilul a crescut scaunul si sertarul se scot si obtinem o trotineta Mini Micro Deluxe, care poate fi folosita pana la varsta de 6-7 ani. Ghidonul este telescopic si poate fi ajustat in functie de inaltimea copilului. Modalitatea de a lua curbele prin inclinarea ghidonului este inteleasa intuitiv, rapid si usor de catre copil. Cele 3 roti si platforma robusta ofera stabilitate, iar greutatea redusa a trotinetei (numai 2kg), o face usor de manevrat, dar si de transportat.

Rotile sunt din silicon si permit folosirea Mini2go atat pe gresie cat si pe parchet fara zgomot si fara zgarieturi. 

Atunci cand este folosita cu scaunel si sertar, greutatea maxima suportata este de 20kg, iar cand este folosita ca si trotineta clasica, suporta o greutate a copilului de 35kg.

Aceasta trotineta dispune de un maner parental telescopic, cu ajutorul caruia puteti ghida trotineta in drum spre parc. Dupa ce ati ajuns in parc, manerul se poate scoate si se poate depozita in sertar. In pachet veti gasi si o luminita care poate fi montata in sertar. Astfel, seara puteti urmari cu privirea traseul copilului dvs. gratie sertarului luminos. Cand sertarul nu se foloseste, luminita poate fi montata pe ghidon.

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Trotineta Micro Mini2go Deluxe Plus Mint

Trotineta Micro Mini2go Deluxe Plus Mint

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: