Sandale Barefoot Zi De Vară - Timmo

Nou

5 Produse

169,00 lei

Specificatii

MaterialPiele

Mai multe informatii

SPECIFICAŢII

Culoare Produsgri sidef, bleu
Materiale Folosite-Piele naturală premium la exterior -Căptușeală piele naturală fără crom -Decupatii largi pentru o aerisire optimă a piciorului -Talpă exterioară din cauciuc flexibil, anti-derapantă -Cântăresc numai 90 gr. (măsura 12,5 cm int)
Vârsta recomandată0-5 ani

Colecția de săndăluțe mers desculț Timmo aduce meștesugul românesc la rang de artă prin finețea cusăturilor, varietatea decupajelor dar și gama extinsă de culori și combinații cromatice, răspunzând tuturor dorințelor și exigențelor.

Zi de vară este despre cer senin si vreme bună pentru o vara minunată!

Sunt destinate în special primilor pași însă le recomandam a fi purtate până la vârste cât mai înaintate pentru a menține cat mai mult senzația de lejeritate și confort.  Decupațiile generoase permit o aerisire optimă a piciorului chiar și în zilele cele mai călduroase, protejând însâ degetele copilului.

Realizate din piele premium Italia și dublate integral cu o căptușeala fină din piele naturală tăbăcită făra crom, pentru o senzație excelentă a piciorului, săndăluțele respectă în totalitate sistemul mers desculț având o talpă mai lată decât a pantofilor tradiționali creând astfel un spațiu generos la interior ideale pentru picioruțele pufoase.

Talpa exterioară este din cauciuc flexibil. Coloristica și presajul tălpii poate diferi față de cea a produsului prezentat. 

În procesul de tăbăcire a căptușelii nu a fost utilizat crom. Aceasta are variatii de nuanțe de alb- crem- roze- bej în funcție de model.

Săndăluțele nu au niciun fel de întăritură sau elastic, fiind specific sistemului faptul că se formează pe piciorul copilului! Talpa are 4 straturi de la interior spre exterior astfel căptușeală fină tăbacita fără crom la interior , burete de 2-3 mm pentru un grad ridicat de confort, branț din piele naturală și, la exterior, cauciuc antiderapant de 2-3 mm ( pentru măsurile  până la 15,5 cm se folosete talpa de cauciuc de 2 mm iar începând cu 15,5 cm interior se utilizează talpă de cauciuc de 3 mm).

 

Tabel de marimi:

1711.5 cm
1812 cm
1912.5 cm
2013 cm
2113.5 cm
2214 cm
2314.5 cm
24

15 cm

2515.5 cm
2616 cm
2717 cm
2817.5 cm

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Sandale Barefoot Zi De Vară - Timmo

Sandale Barefoot Zi De Vară - Timmo

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: