Sandalute Barefoot - Nu Mă Uita - Timmo

Nou

5 Produse

169,00 lei

Specificatii

MaterialPiele

Mai multe informatii

SPECIFICAŢII

Culoare Produsturcoaz,crem,mustar
Materiale Folosite-Piele naturală premium la exterior -Căptușeală piele naturală fără crom -Decupatii largi pentru o aerisire optimă a piciorului -Talpă exterioară din cauciuc flexibil, anti-derapantă -Cântăresc numai 90 gr. (măsura 12,5 cm int)
Vârsta recomandată0-5 ani

Colecția de săndăluțe mers desculț Timmo aduce meștesugul românesc la rang de artă prin finețea cusăturilor, varietatea decupajelor dar și gama extinsă de culori și combinații cromatice, răspunzând tuturor dorințelor și exigențelor.

Mini Bufniță este un model conceput atât pentru fetițe cât și pentru băieți,  vesel și  cu decupaje mari care-l va face pe cel mic să zambească.

Sunt destinate în special primilor pași însă le recomandam a fi purtate până la vârste cât mai înaintate pentru a menține cat mai mult senzația de lejeritate și confort.  Decupațiile generoase permit o aerisire optimă a piciorului chiar și în zilele cele mai călduroase, protejând însâ degetele copilului.

Realizate din piele premium Italia și dublate integral cu o căptușeala fină din piele naturală tăbăcită făra crom, pentru o senzație excelentă a piciorului, săndăluțele respectă în totalitate sistemul mers desculț având o talpă mai lată decât a pantofilor tradiționali creând astfel un spațiu generos la interior ideale pentru picioruțele pufoase.

Talpa exterioară este din cauciuc flexibil. Coloristica și presajul tălpii poate diferi față de cea a produsului prezentat. 

În procesul de tăbăcire a căptușelii nu a fost utilizat crom. Aceasta are variatii de nuanțe de alb- crem- roze- bej în funcție de model.

Săndăluțele nu au niciun fel de întăritură sau elastic, fiind specific sistemului faptul că se formează pe piciorul copilului! Talpa are 4 straturi de la interior spre exterior astfel căptușeală fină tăbacita fără crom la interior , burete de 2-3 mm pentru un grad ridicat de confort, branț din piele naturală și, la exterior, cauciuc antiderapant de 2-3 mm ( pentru măsurile  până la 15,5 cm se folosete talpa de cauciuc de 2 mm iar începând cu 15,5 cm interior se utilizează talpă de cauciuc de 3 mm).

TABEL MARIMI

17 -  11.5 cm

18 -  12    cm

19 -  12.5  cm

20 -  13     cm

21 -  13.5  cm

22 -  14     cm

23 -  14.5  cm

24 -  15     cm

25 -  15.5  cm

26 -  16     cm

27 - 17   cm

28 -  17.5  cm

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Sandalute Barefoot - Nu Mă Uita - Timmo

Sandalute Barefoot - Nu Mă Uita - Timmo

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: