Salt la informațiile despre produs
1 din 8

Boba

Wrap elastic Boba Boho

Wrap elastic Boba Boho

SKU:BW1-029-BOHO

Preț obișnuit 323,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 323,00 lei
Liquid error (snippets/price line 94): divided by 0% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.

Înfășoară-te împreună cu puiul tău în dragoste pură cu un wrap elastic absolut magic!

Confortabil și practic, Boba Wrap are un design multi-premiat și un material fantastic, moale și catifelat, cu o elasticitate ideală. Bebelușul tău se va simți confortabil oriunde te-ai afla, iar tu beneficiezi de autonomie maximă și mâini libere!

Nu există bebeluș prea mic pentru wrapul elastic, astfel încât acest tip de sistem poate fi utilizat cu succes încă din prima zi de viață a bebelușului tău. Este ideal chiar și pentru bebelușii născuți prematur.

Designul său ergonomic oferă un confort maxim, permițând o distribuție ideală a greutății, indiferent de forma sau dimensiunea celui care îl utilizează. Materialul nu se întinde în timp și își păstrează elasticitatea foarte bine. Wrapul elastic se mulează perfect pe corpul bebelușului, oferindu-i toată susținerea de care are nevoie, îmbratișându-l delicat. Acest lucru, împreună cu atingerea și căldura corpului mamei, îl ajută pe bebeluș facă mai ușor tranziția de la mediul intrauterin la cel extrauterin. Nou-născuții purtați în wrap plâng mai puțin și dorm mai mult și mai bine.

Wrapurile Boba sunt certificate de către Institutul Internațional pentru Displazia de Șold, contribuind la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a șoldurilor bebelușului.

Wrapul elastic Boba a fost testat și este recomandat până la o greutate maximă a copilului de 20 de kg.

Material:

95% tricot de bumbac terry moale și catifelat

5% spandex pentru elasticitate optimă.

Mărime:

Mărime unicăWrapul măsoară 50,8 cm lățime și 503 cm lungime.

    Material

    Bumbac

    Vedeți detaliile complete
    • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

      Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

      Vezi informații livrare si plată 
    • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

      Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

      Vezi informații retur și schimb