Păturică din bumbac organic, cu model Dandelion - Fresk Mărește

Păturică din bumbac organic, cu model Dandelion - Fresk

F320-12

Nou

1 Obiect

129,00 lei

Specificatii

MaterialBumbac organic

Mai multe informatii

Nimic nu e mai frumos decât o ploaie cu puf de păpădie! Păturica este cadoul ideal pentru un bebeluș, pentru că îl ajută pe cel mic în dezvoltarea senzorială și stimularea tactilă, prin atingerea materialului moale, armonia dintre culori și senzația unui puf de păpădie pe năsuc. Păturica este un prieten de nădejde pentru acesta, deoarece contribuie la explorarea mediului înconjurător, memoriei și abilităților motorii. De asemenea, super puterile păturicii nu se opresc aici: este foarte practică și ușor de transportat și este mereu alături de cel mic, la joacă, la somn și după băiță.

Dimensiunea păturii pentru bebeluși de la Fresk este de 80x100 de cm, ceea ce oferă un grad maxim de acoperire. Materialul este ușor de întreținut, este rezistent și întotdeauna pregătit de a face față unei noi aventuri. Păturica este alcătuită dintr-un strat dublu de bumbac organic cu certificare GOTS.

Fresk este un brand olandez recunoscut pentru produsele dedicate copiilor. Colecția lor este alcătuită din hăinuțe plăcute și dulci la atingere, în culori călduroase și pline de iubire. Produsele se disting prin marca de calitate GOTS, recunoscută la nivel mondial, care garantează producția și prelucrarea bumbacului organic.

Sfatul Bebe Organic: Doar bumbac organic pentru bebeluși!

  • protejează pielea sensibilă
  • este moale și delicată
  • fără chimicale, 100% naturală
  • lasă pielea să respire
  • rezistentă la spălare.

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Păturică din bumbac organic, cu model Dandelion - Fresk

Păturică din bumbac organic, cu model Dandelion - Fresk

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: