Salt la informațiile despre produs
1 din 1

ManyMonths

Colanți ManyMonths Unique din lână merinos cu buzunare - Blue Mist

Colanți ManyMonths Unique din lână merinos cu buzunare - Blue Mist

SKU:

Preț obișnuit 215,20 lei
Preț obișnuit 269,00 lei Preț redus 215,20 lei
20% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.
Mărime îmbrăcăminte standard

Colanti din colectia Unique de la Manymonths, cu buzunare practice, atat de iubite de cei mici. Colantii sunt comozi si caldurosi, confectionati din lana merinos moale si elastica. Pot fi purtati pe sub alti pantaloni in zile reci, sau ca atare la jocuri pe podea, acasa, la gradinita/ scoala sau oriunde v-ati afla. Copiii vor aprecia in mod deosebit buzunarele, care le vor gazdui cu siguranta micile comori. 

Caracteristici:

Asa cum ne-a obisnuit brandul Manymonths, acesti colanti au marimi combo care permit sa fie purtati luni sau chiar ani de-a randul, contribuind la un stil de viata sustenabil, ecologic si economic si incurajand slow-fashionul.

  • talia este ajustabila prin intermediul unui elastic butonierat
  • partea din spate mai lunga pentru a proteja si a tine cald in zona spatelui
  • in partea de jos, au mansete care se pot indoi cu usurinta, ajustand astfel lungimea pe masura ce copilul creste
  • buzunare practice

Materiale si detalii:

  • 100% lână merinos 
  • tesatura rib, groasa
  • material certificat Oeko-Tex
  • productie "non-mulesing"
  • normal fit, se recomanda alegerea marimii purtate in mod uzual
  • moi si elastici
  • marimile 8-10 ani si 10-12/13 ani au cusatura interioara intarita in partea de sus

Designed by ManyMonths Finlanda.
Produs in China in fabrica certificata GOTS, in conditii etice de munca si grija fata de natura.

Marimi:

Varsta Marime (cm)
3-12/18 luni 

62-80/86

1-2/2.5 ani 80-92/98
3-4.5/5 ani 98-104/110
5-7/7.5 ani 110-122/128
8-10 ani 128-134/140

Spalare si ingrijire:

Intotdeauna verifica eticheta produsului. 
Lana este un material "pretentios", o fibra vie, diferita de fibrele sintetice. Ingrijita corespunzator, isi pastreaza forma si calitatile timp indelungat!

1. Spala hainele din lana doar cand este absolut necesar. Lana respinge in mod natural murdaria, se curata singura si nu e nevoie sa o speli la fel de des precum bumbacul. De cele mai multe ori e suficient sa o aerisesti. 

2. Ideal ar fi sa o speli de mana, in apa de aprox 30 grade. Spala usor, prin inmuiere si apasare (nu prin frecare!), in apa care trebuie sa aiba aceeasi temperatura atat la spalare cat si la clatire. Schimbarea temperaturii poate cauza un "soc" lanii, ceea ce o face sa "intre la apa" - adica sa se micsoreze. 

Lana se poate spala fara probleme la masina de spalat, folosind programul dedicat pentru lana (maxim 30 de grade si 400 rotatii/ minut), cu detergenti speciali pentru lana. 

Exceptie o face lana tip fleece, care este bine sa fie spalate de mana, cat mai bland cu putinta, fara frecare sau stoarcere.

Utilizati detergenti speciali pentru lana - Foarte important! Pentru toate produsele de lana, foloseste un detergent special cu lanolina care protejeaza si reface uleiurile naturale din fibrele de lana. Detergentii obisnuiti contin enzime care provoaca ruperea fibrelor si gaurirea materialului. 

3. Hainele din lana nu se storc prin rasucire, ci se preseaza cu un prosop, pune-le in forma lor naturala, apoi se lasa la uscat in plan orizontal, nu atarnate. Nu se expun razelor directe ale soarelui sau surselor de caldura (calorifere, radiatoare).

4. Calcarea este uneori necesara la articolele subtiri. Recomandam utilizarea programului special pentru lana, cu abur, si calcarea hainelor cat inca sunt usor umede. 

Material

Lână

Vedeți detaliile complete
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

    Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

    Vezi informații livrare si plată 
  • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

    Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

    Vezi informații retur și schimb