Sapca ManyMonths ajustabila - Scuba Blue / Golden Oak (cânepă + bumbac)

Nou

2 Produse

95,00 lei

Specificatii

MaterialCanepa + bumbac organic

Mai multe informatii

Şapca ajustabilă cu design vintage, in stilul special ManyMonths de materiale de vară. Copilul tău va fi protejat de razele periculoase ale soarelui, partea din spate acopera chiar si umerii si poate fi detasata. 
Material: 55% cânepă+ 45% bumbac organic.
La conceperea sepcii s-a avut în vedere faptul că nu doar capul are nevoie de protectie, dar şi fruntea, nasul şi gâtul, aşa că şapca vine cu o parte detaşabilă din bumbac organic sau cânepă, care protejează inclusiv urechile și face plimbările în soarele verii să fie mai sigure.
Masuri:
    • 3 luni - 2/2,5 ani - se potriveste până la o circumferinta a capului de 47/48 cm
    • 1+ ani - Adult M - se potriveste până la o circumferinta a capului de 56/57 cm

 Dacă este înnorat puteţi elimina partea detaşabilă, lăsând doar şapca.

De ce sa alegi cânepa ca și material pentru pălărie?

Fibra din cânepă este poroasă, ceea ce înseamnă că respiră foarte bine și se simte răcoroasă pe timp de vară. În plus, mulți specialiști consideră că este de 10 ori mai rezistentă decât bumbacul. Hainele din cânepă devin mai fine și mai moi în timp, de aceea, curând ele devin hainele favorite.

Cultura de cânepă nu are nevoie de ierbicide, pesticide, fungicide sau îngrășăminte, fiind astfel una dintre cele mai prietenoase culturi. Prietenoase cu mediul și cu pielea noastră, hainele din cânepă sunt foarte "curate".

De ce blend cu bumbac?

Bumbacul este un material foarte fin si placut la purtare, totusi nu degeaba bumbacul este unul dintre cele mai folosite materiale. Iar bumbacul organic este apreciat pentru moliciule si finete.
In Blenduri fiecare element vine cu proprietatile lui si se completeaza unul pe altul.

De ce are nevoie copilul tău de o pălărie?

În general, copiii primesc pe perioada copilăriei 50% din razele UV de-a lungul vieții. Pielea sensibilă a copiilor se arde mult mai ușor decât pielea adulților. Depinde de tipul de piele, însă 5-40 de minute în soare pot fi suficiente pentru a cauza arsuri. Pielea noastră nu uită arsurile din copilărie și în timp aceste arsuri pot cauza cancer. De aceea, este responsabilitatea noastră, a adulților să asigurăm copiilor o protecție adecvată.

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Sapca ManyMonths ajustabila - Scuba Blue / Golden Oak (cânepă + bumbac)

Sapca ManyMonths ajustabila - Scuba Blue / Golden Oak (cânepă + bumbac)

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: