Bicicleta de echilibru Wishbone - Ediţie Reciclată (bicicletă fără pedale)

Nou

Acest produs nu mai este in stoc

859,00 lei

Mai multe informatii

La fel ca bicicleta originală din lemn Wishbone Bike, Ediția Reciclată este foarte ajustabilă, schimbându-se din tricicletă de împins în bicicletă de echilibru și din bicicletă-tricicletă scundă într-una înaltă.

Dar de data aceasta bicicleta este fabricată 100% din plastic reciclat, pentru durabilitate maximă. Cadrul are un design inovator, sistemul numindu-se rotafixTM (marcă înregistrată), pentru o potrivire perfectă pentru orice vârstă sau înălțime.

  • este fabricată 100% din covoare reciclate
  • ajustarea rotafixTM în 3 moduri este ușoară și potrivirea precisă se poate face în câteva secunde
  • scaunul se poate ajusta la înălțimi între 23 cm și 51 cm
  • pentru copii între 1 și 6 ani

 


RotafixTM este un sistem integrat pentru o ajustare ușoară și personalizată a cadrului si a scaunului. Dezvoltat și înregistrat de Wishbone pentru Wishbone Bike Ediția Reciclată, acesta combină cele 3 moduri în care scaunul poate fi așezat cu ajustabilitatea cadrului cu o singură fixare pentru a potrivi perfect bicicleta pentru copilul dumneavoastră. Repede și ușor.

Ediția Reciclată este fabricată din covoare vechi, rezidențiale, din casele unor familii din Statele Unite. Covoarele sunt curățate pentru a elimina partea de pe dos și mărunțite. În amestec se adaugă fibră de sticlă pentru rezistență și apoi se modelează formele de biciclete.

 

Observație: în poze bicicleta apare cu o husă de scaun neagră. Produsul însă nu se vinde cu husă inclusă. Aceasta o puteți achiziționa separat, dacă doriți, dar nu e neapărat necesară. Scaunul are oricum partea de sus din spumă, pentru a fi comod copiilor.

Instrucțiunile în limba engleză sunt aici. Sau un film cu prezentarea montării bicicletei puteți vedea aici.

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Bicicleta de echilibru Wishbone - Ediţie Reciclată (bicicletă fără pedale)

Bicicleta de echilibru Wishbone - Ediţie Reciclată (bicicletă fără pedale)

Scrieţi o recenzie

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: