Bicicleta de echilibru Wishbone - Ediţie Reciclată (bicicletă fără pedale)

Nou

1 Obiect

859,00 lei

Mai multe informatii

La fel ca bicicleta originală din lemn Wishbone Bike, Ediția Reciclată este foarte ajustabilă, schimbându-se din tricicletă de împins în bicicletă de echilibru și din bicicletă-tricicletă scundă într-una înaltă.

Dar de data aceasta bicicleta este fabricată 100% din plastic reciclat, pentru durabilitate maximă. Cadrul are un design inovator, sistemul numindu-se rotafixTM (marcă înregistrată), pentru o potrivire perfectă pentru orice vârstă sau înălțime.

  • este fabricată 100% din covoare reciclate
  • ajustarea rotafixTM în 3 moduri este ușoară și potrivirea precisă se poate face în câteva secunde
  • scaunul se poate ajusta la înălțimi între 23 cm și 51 cm
  • pentru copii între 1 și 6 ani

 


RotafixTM este un sistem integrat pentru o ajustare ușoară și personalizată a cadrului si a scaunului. Dezvoltat și înregistrat de Wishbone pentru Wishbone Bike Ediția Reciclată, acesta combină cele 3 moduri în care scaunul poate fi așezat cu ajustabilitatea cadrului cu o singură fixare pentru a potrivi perfect bicicleta pentru copilul dumneavoastră. Repede și ușor.

Ediția Reciclată este fabricată din covoare vechi, rezidențiale, din casele unor familii din Statele Unite. Covoarele sunt curățate pentru a elimina partea de pe dos și mărunțite. În amestec se adaugă fibră de sticlă pentru rezistență și apoi se modelează formele de biciclete.

 

Observație: în poze bicicleta apare cu o husă de scaun neagră. Produsul însă nu se vinde cu husă inclusă. Aceasta o puteți achiziționa separat, dacă doriți, dar nu e neapărat necesară. Scaunul are oricum partea de sus din spumă, pentru a fi comod copiilor.

Instrucțiunile în limba engleză sunt aici. Sau un film cu prezentarea montării bicicletei puteți vedea aici.

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Bicicleta de echilibru Wishbone - Ediţie Reciclată (bicicletă fără pedale)

Bicicleta de echilibru Wishbone - Ediţie Reciclată (bicicletă fără pedale)

Scrieţi o recenzie

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: