Salt la informațiile despre produs
1 din 11

Wishbone

Bicicletă de echilibru Wishbone originală 2-în-1 (bicicletă din lemn fără pedale cu 2 roți)

Bicicletă de echilibru Wishbone originală 2-în-1 (bicicletă din lemn fără pedale cu 2 roți)

SKU:

Preț obișnuit 885,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 885,00 lei
Liquid error (snippets/price line 94): divided by 0% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.

Aceasta este varianta pe 2 roți a mult premiatei Biciclete Wishbone 3-în-1. Dacă ați început să iubiți produsele Wishbone când copilul dumneavoastră e deja prea mare pentru varianta cu 3 roți, puteți să vă bucurați de bicicleta de echilibru cu 2 roți, la un preț mai mic. În plus față de alte biciclete de echilibru din comerț găsiți (pe lângă povestea minunată a afacerii Wishbone) reglarea scaunului la o gamă variată de înălțimi, inclusiv prin întoarcerea cadrului. Este din câte știm noi singura bicicletă de echilibru care poate fi suficient de joasă pentru vârsta de 1 an și suficient de înaltă pentru vârsta de 5 ani. 

Este fabricată din lemn de mesteacăn și eucalipt (ambele cultivate ecologic și sustenabil) și lacuri și lipici non-toxic. Chiar și ambalajul e făcut din carton reciclat și e reciclabil.

Cadrul unic "wishbone" poate fi întors, cu înălțimea scaunului variind între 28 și 46 cm. Astfel Bicicleta Wishbone este și cea mai mică și cea mai mare bicicletă de echilibru de pe piață!

Fiind descrisă ca ”cea mai bună la categoria ei”, Bicicleta Wishbone îndeplinește și depășește standardele de siguranță pentru jucării în Europa, Statele Unite și Australia.

Este ideală de folosit între 18 luni și 5 ani.

Chiar dacă este construită pentru a fi folosită în aer liber, ar trebui să fie ținută în interior, la adăpost, când nu e folosită, pentru o utilizare de lungă durată.

Poate fi personalizată cu autocolante, cu plăcuțe, cu diverse huse de scaun sau mânere, la fel ca bicicleta 3în1.

 

Copiii care folosesc biciclete de echilibru, fără pedale, învață mai ușor să își țină echilibrul, fără chin. Se dezvoltă mai bine. Și se simt mai bine, să aibă de mici autonomie, să vadă că se pot mișca singuri și nu sunt doar împinși într-un vehicul. 

 

Despre întreţinerea bicicletei:

Vă recomandăm să menţineţi cauciucurile umflate la 20 psi, nu la mai mult. Valvele cauciucurilor sunt de mărimea celor de maşină, aşa că se pot umfla cu orice pompă de maşină, sau la orice benzinărie.

Bicicleta se poate curăţa cu apă caldă şi o cârpă moale. Puteţi folosi ceară pentru lemn sau polish pentru a menţine componentele de lemn strălucitoare.

Dacă roţile nu se mişcă uşor, ungeţi-le cu ulei standard de bicicletă.

Pentru a menţine aspectul bicicletei şi a evita intemperiile vremii, vă recomandăm să depozitaţi bicicleta înăuntru.

În mod regulat vă rugăm să verificaţi bicicleta pentru a fi siguri că este în stare bună. Utilizarea permanentă ar putea să lărgească înşurubările, aşa că poate mai trebuie strânse din când în când.

Se pot cumpăra şi piese de schimb. Bicicleta este făcută pentru a fi folosită mulţi ani, aşa că e posibil ca în timp să poată fi necesară cumpărarea unor mici piese de schimb pentru a putea folosi bicicleta mai departe pentru o perioadă mai lungă de timp.

Bicicleta este livrată pre-asamblată, mai trebuie asamblate doar mânerele şi roţile. Pentru asamblarea mânerelor veţi avea nevoie de o şurubelniţă, dar în rest orice produs necesar pentru asamblare va fi în cutie.

 

Despre Wishbone Design Studio

Povestea studioului Wishbone Design a început în 2005. În spatele afacerii e o familie de neo-zeelandezi, care la momentul acela trăia în New York. Rich este dintr-un orăşel mic din Noua Zeelandă. Aşa că, dintr-o dorinţă de aer, spaţiu, natură şi cer liber, cât a locuit în New York îşi petrecea aproape toată ziua în Central Park.

Prima bicicletă Wishbone a fost creată din dorinţa de a le oferi celor trei copii o parte din copilăria minunată pe care cei doi părinţi au avut-o. Pentru că atunci când aceştia erau mici, iarba era mare, aerul era proaspăt şi adulţii nu le stăteau în cale. Fugeau pe unde voiau, până seara târziu, când adormeau zâmbind, gândindu-se la ziua trecută.

Rich a creat designul şi prototipul de la prima bicicletă Wishbone în baia lor din New York. De acolo studioul lui a ajuns într-un garaj în Wellington şi apoi în locaţia prezentă. În ziua de azi, bicicleta Wishbone e vândută în toată lumea şi e un mare hit!

Studioul Wishbone consideră o provocare faptul că vor să creeze designuri care să transforme experienţa copiilor, să reducă per total consumul, să livreze un produs prietenos cu mediul înconjurător şi să aducă oamenii, copiii, împreună.

Folosind materiale naturale şi reciclabile, Bicicleta Wishbone reorganizează total când şi cum învaţă un copil să folosească o bicicletă. Şi înlocuieşte mai multe produse pe care le-aţi fi cumpărat, şi copilul le-ar fi folosit, stricat şi aruncat. Bicicleta Wishbone este perfectă pentru orice îşi doreşte copilul dumneavoastră între 1 şi 5 ani şi nu mai aveţi nevoie să-i cumpăraţi şi alte produse.

În plus, bicicleta Wishbone mai are “ţesute” în procesul de creaţie şi sentimente de umanitate, pentru că e vorba de o mână de oameni care lucrează cu drag la aceste produse.

Astfel,
- nu aveţi parte de conspiraţii ale corporaţiilor,
- designul este făcut cu inteligenţă şi stil,
- numărul bicicletelor fabricate este mic, dar ele sunt făcute astfel cu mult drag şi cu suflet
- susţine mediul, ecologia, comunităţile, familia, copilăria sănătoasă
- susţine conducerea prin imaginaţie
- susţine prieteniile între copii.

Suportul pentru mediu, pentru social, pentru etică, se regăseşte peste tot în studioul Wishbone Design şi în produsele lor. De la căutarea materialelor, până la unde şi cum manufacturează, până la sistemele de birouri şi suportul pentru alte organizaţii. Wishbone design are un scop în a-şi îmbunătăţi toate aceste concepte an de an:
- în noiembrie 2007 Wishbone Design s-a lansat în Noua Zeelandă, sprijinind asociaţia New Zealand Heart Children în competiţia anuală de biciclete din jurul lacului Taupo.
- în decembrie 2007 Wishbone Design hotărăşte să se folosească de serviciile băncii ANZ Bank, cea care oferă cel mai mare suport pentru planetă din toată lumea, numită astfel de Dow Jones Sustainability Index în 2007, 2008 şi 2009.
- în februarie 2008 se lansează Wishbone Bike.
- în mai 2008 firma adoptă politica “fără plastic în ambalaje”
- în august 2008 firma adoptă politica reducerii emisiilor de carbon şi a gazelor de seră. De asemenea, materialele de marketing se imprimă doar pe materiale fără clor şi reciclate.
- în septembrie 2008 se lansează prima bicicletă de ediţie limitată: designul Endangered Snail încurajează protecţia biodiversităţii şi o planetă sănătoasă
- în februarie 2009, la Târgul Internaţional de Jucării de la Nurnberg, participă cu un Eco Stand, făcut din cutii de MDF uşor şi reciclat. Întregul display a fost transportat din Noua Zeelandă în Germania în bagaj.
- în mai 2009, Bicicleta Wishbone a fost listată în topul 100 a celor mai plini de influenţă oameni şi produse ECO, de Revista Time, Green Design 100.
- în august 2009, pentru un audit de încredere, s-a trecut la acreditarea ISO9001 pentru manufacturare. S-a început procesul pentru acreditarea socială şi etică ICTI pentru manufacturier.
- în septembrie 2009 s-a lansat şaua din silicon pentru bicicletă. Manufacturarea siliconului foloseşte mai puţină energie şi apă decât plasticurile alternative, nici un chimical din petrol şi foloseşte din plin materiale crude naturale.
- în noiembrie 2009, geanta pentru produsele de rezervă ale bicicletei e fabricată din bumbac organic. Cutia bicicletei are un design nou, cu panouri refolosibile, pentru a reduce pierderile legate de împachetare.
- în decembrie 2009 se lansează a doua ediţie limitată de biciclete, Koru, care celebrează diversitatea, comunitatea şi construirea unui viitor împreună.

 

În filmulețul acesta sunt prezentate toate cele 3 variante ale bicicletei originale 3 în 1. Pentru a înțelege ce e bicicleta de echilibru 2 în 1, priviți în film variantele pe două roți:

 

 

Despre Bicicleta 3 în 1 și 2 în 1 două prezentări scurte:

 

Instrucțiunile în limba engleză sunt aici. Sau un film cu prezentarea montării bicicletei puteți vedea aici.

Vărstă recomandată

1.5 - 5 ani

Material

Lemn

Vedeți detaliile complete
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

    Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

    Vezi informații livrare si plată 
  • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

    Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

    Vezi informații retur și schimb