Melc maro - Pojga Mărește

Melc maro - Pojga

pojga-010301-1

Nou

2 Produse

53,00 lei

Specificatii

MaterialLemn + fetru
Varsta+3 ani

Mai multe informatii

Echipa Pojga oferă unicitate în două direcţii importante în crearea jucăriilor: prin jucăriile noastre realizăm unirea surprinzătoare a materialelor de lemn şi a diverselor textile, şi facem astfel cu disciplina de sine şi creativitatea necesară pentru imaginarea şi crearea instrumentelor și jucăriilor folosite în educaţia Waldorf.

Jucăriile Pojga, prin formele şi culorile lor simple invită copiii să completeze şi să imagineze detaliile fine ale jucăriilor prin simţurile, imaginaţia şi creativitatea lor, şi astfel, să găsească un sens nou în fiecare ocazie de joacă.

Fiecare jucărie Pojga poartă urmele lucrărilor manuale, nu există două jucării, care să corespundă perfect, în fiecare detaliu şi trăsătură. Unicitatea şi neînlocuibilitatea lor contribuie benefic la dezvoltarea și aprofundarea atitudinii personale - intime a copilului către mediul înconjurător.

Jucăriile Pojga sunt preparate în mod exclusiv din materiale naturale, selectate cu grijă, cu atenţie specială la evitarea materialelor sintetice şi dăunătoare, iritabile atât în coloranţii şi adezivele, cât şi în mordanţii şi materialele de prelucrare. Acestea sunt accesorii extraordinare pentru joaca şi petrecerea timpului în mod activ cu copilul nostru. Recomandăm jucăriile – indiferent de vârstă – tuturor care iau joaca serios.

Corpul melcului este făcut din lemn masiv şi tratate cu ulei de tung. Corpul este ţesut din fetru și umplută cu pâslă și lavandă

Detalii:

Lungime12 cm
Latime4 cm
Inaltime10 cm
CuloareVerde

Jucariile Pojga sunt produse facute din materiale 100% ECO cu mare atentie si grija. Jucariile nu contin produse din metal sau piese magnetice.

Materialele folosite pentru jucăriile Pojga sunt complet ecologice şi potrivite copiilor. Materialul lemnos folosit nu este tratat cu substanţe chimice deloc. Pentru tratarea suprafeţelor se utilizează ulei de măsline presat la rece, ulei de cocos presat la rece, ceară de albine și rășină naturală. Pentru montarea pieselor, folosim adeziv pe bază de apă, jucăriile nu conţin componente metalice, magnetice sau de plastic. La pregătirea pieselor de textil, utilizăm numai fire, textile și pâslă de lână și de bumbac. Lâna utilizată este colorată numai cu pigmenţi naturali şi cu diferite plante. Fiecare jucărie trebuie să treacă un test de rezistenţă după finalizare.

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Melc maro - Pojga

Melc maro - Pojga

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: