Set PicassoTiles pista de curse - 80 Piese magnetice de constructie colorate - Contine 2 masini cu LED-uri

picassotiles-80

Nou

1 Obiect

602,00 lei

Specificatii

Cu magnetDa

Mai multe informatii

 • VISEAZĂ MĂREȚ ȘI CONSTRUIEȘTE MĂREȚ - Fără limite, construiește cât de multi îți dorești adăugând mai multe piese pentru a crea capodopere. PicassoTiles în stil colosal.
 • ÎNVAȚĂ PRIN JOACĂ - Nu e niciodată prea devreme să începi să îi ajuți pe copii să își dezvolte creativitatea. Copiii pot deprinde încă de mici un simț puternic al culorilor, al formelor geometrice, inclusiv al formelor geometrice 3D, al numerelor și mulțimilor, al polarităților magnetice, al designului arhitectural.
 • ÎMPRIETENIRE PRIN JOACĂ - Când se joacă împreună cu seturile magnetice, copiii au sentimentul că au realizat ceva împreună. Fiind potrivite pentru orice vârstă peste 3 ani, seturile magnetice sunt un mod minunat de a petrece timp împreună cu familia și cu cei dragi.
 • ÎNVĂȚAREA E DISTRACTIVĂ - Încurajați creativitatea copiilor, pentru că aceasta este cheia succesului în mediul actual în continuă schimbare. Distractive și educaționale, seturile magnetice PicassoTiles sunt cadouri perfecte pentru orice copil de vârstă școlară, cadouri de care cei mici nu apucă să se plictisească niciodată.
 • CREATIVITATE DINCOLO DE IMAGINAȚIE - Piesele magnetice de construcție sunt minunate pentru grădinițe, locuri de joacă, joc de rol, școală, explicarea matematicii, etc. Ușor de folosit și ușor de strâns și depozitat. 

 

  

PicassoTiles sunt jucării STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math), adică un set de construcție care implică deodată Știința, Tehnologia, Ingineria, Arta și Matematica în jocul copiilor. Copiii învață astfel în timp ce se joacă. 


În cutie sunt:

 • 14 bucăți  sferturi de curbe pentru traseu
 • 12 bucăți piese pătrate pentru traseu
 • 30 bucăți coloane de sprijin pentru traseu  
 • 6 bucăți piese dreptunghiulare pentru traseu 
 • 6 triunghiuri
 • 4 triunghiuri înalte 
 • 6 bucăți piese pentru panta traseului 
 • 2 mașinuțe luminate cu LED-uri  (pentru care e nevoie de 2 baterii AAA care NU sunt incluse) 

Caracteristici:

 • Toate seturile de piese magnetice de construcție PicassoTiles tunt compatibile unul cu altul, deci puteți considera că sunt piese adiționale pentru cele pe care deja le aveți. (Sunt compatibile și cu MagnaTiles și Playmags din magazinul nostru)
 • Distracție infinită: ajutați-i pe copii să își dezvolte creativitatea și abilitățile STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică)
 • Fără limite, construcțiile pot fi cât de mari le doresc cei mici adăugând mereu piese pentru a crea capodopera
 • Niciodată nu e prea devreme să începeți să le dezvoltați celor mici creativitatea și abilitățile STEM (de știință, tehnologie, inginerie și matematică)
 • Distractiv și pentru un singur copil, dar și pentru munca în echipă și sentimentul comun de realizare
 • Încurajați-le creativitatea, aceasta fiind un factor cheie pentru succes în mediul actual într-o continuă schimbare
 • Ideale pentru grădinițe, școli, pentru arhitectură, imaginație, gândire în spațiu sau în plan, joc de rol și multe altele. 

Setul de construire a unor trasee de mașini conține piese cu margini magnetice care se conectează repede și ușor pentru a construi structuri arhitecturale și pentru a proiecta simplu cu ajutorul legilor fizicii și puterii magneților. Cele 30 de bucăți pentru coloane și cele 6 pante permit crearea unor trasee pe mai multe etaje.  

Setul include 2 mașini luminoase cu LED, care le permit copiilor să se concentreze, să fie atenți, să își folosească imaginația pentru a construi proiectul traseului folosind diversele forme și piese pentru a menține mașinile în bucle. Este inclus setul cu simboluri de trafic pentru a imita mediul unui traseu de mașini și pentru a maximiza jocul de rol atunci când cei mici se joacă cu traseul de mașini. 

Piesele sunt sigure pentru copii, non-toxice, fără BPA și fără PLUMB. Materialele sunt certificate CPC (Child Product Certificate). Sunt testate în laboratoare acreditate CPSC pentru a asigura calitatea și siguranța.

Seturile PicassoTiles sunt TERAPEUTICE - îi ajută pe copii să se elibereze de dependența de ecrane și electronice (TV, jocuri pe televizor, telefoane sau tablete). 

PicassoTiles a câștigat certificarea Parent Tested Parent Approved:

În 2017 PicassoTiles a câștigat premiul Brain Child Award:

Avertizare: Produsul conține magneți mici în interior. În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții mergeți imediat la medic.

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Set PicassoTiles pista de curse - 80 Piese magnetice de constructie colorate - Contine 2 masini cu LED-uri

Set PicassoTiles pista de curse - 80 Piese magnetice de constructie colorate - Contine 2 masini cu LED-uri

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: