Salt la informațiile despre produs
1 din 4

Magna Tiles

Set Magna-Tiles de extindere - 8 poligoane magnetice de construcție transparente colorate

Set Magna-Tiles de extindere - 8 poligoane magnetice de construcție transparente colorate

SKU:MGT-15718

Preț obișnuit 94,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 94,00 lei
Liquid error (snippets/price line 94): divided by 0% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.

Setul include:

  • 4 romburi
  • 4 pentagoane

Tip: Culori transparente


Seturile de culori transparente Magna-Tiles® sunt colorate puternic și fiind și transparente, au aspect de sticlă colorată! 


Toate seturile sunt compatibile unul cu altul.

Jocul cu piesele Magna dezvoltă aptitudini motorii fine pentru că cei mici încep prin a așeza piesele una peste alta, apoi fac modele plate bidimensionale, apoi 3D și cu timpul creații Magna-Tiles® complexe.

Magna-Tiles mențin interesul și atenția copilului, îi dezvoltă aptitudini critice de construcție și promovează jocul imaginar și creativitatea.

Copiii Au De Obicei Cele Mai Bune Idei De Joacă Cu Piesele Magna. Îi Puteți Ajuta Și Cu Următoarele Provocări:

-Să construiască în lumină solară pentru a obține reflexii colorate


- Să folosească o lanternă sau becuri led:


- Să se joace cu piesele Magna-Tiles® pe o masă luminată


- Să construiască pe o bază magnetică, o tavă de prăjitură, o tablă magnetică, pe frigider:

Aceste piese transparente colorate au magneți în interiorul lor și îi ajută pe cei mici să construiască orice își imaginează! Sunt testate pentru distracție și aprobate de toți copiii care le-au testat :). În plus, sunt și câștigătoare a multiple premii pentru excelență în educație. Magna-Tiles este locul în care se întâlnesc matematica, știința și creativitatea! Copiii pot crea cuburi, piramide și alte forme geometrice explorând astfel matematica și relațiile în spațiu. Mai mult, aceasta e o unealtă minunată pentru a dezvolta capacități spațiale, tactile, de modelare și de geometrie.

Mai jos puteți vedea premiile câștigate și vă puteți da seama că Magna-Tiles este într-adevăr o jucărie ce îl ajută pe copil să își dezvolte inteligența. Există în lume anumite foruri și asociații menite să decidă care sunt cele mai educaționale jucării și în același timp cele mai sigure, pentru a fi recomandate creșelor, grădinițelor, școlilor și centrelor de joacă. Magna-Tiles au primit aceste aprobări plus multe altele. Magna-Tiles sunt și cele mai iubite de copii. Nu aveți nevoie de aprobarea nici unui for internațional să vedeți că Magna-Tiles îi ține pe copii interesați și preocupați ore în șir. Și vă contaminează și pe voi, spre bucuria celor mici!

Pe pachet sunt incluse unele exemple, dar imediat ce le veți face acestea, imaginația copiilor va construi ceva și mai uimitor!

Magna-Tiles® au fost inventate în 1992 pentru a-i învăța pe copii formele geometrice în joacă. Fiecare piesă are magneți pe margini. E un secret cum se poate ca aceștia să se atragă reciproc și când sunt întorși invers. Mărimile sunt exact potrivite pentru copii pentru a se juca.
Magna-Tiles® sunt folosite în școli, în centre pentru copii, în muzee pentru copii și în multe case din toată lumea. Părinții, educatorii și copiii de toate vârstele iubesc Magna-Tiles®!

Beneficii:

-- Jocul cu piesele Magna dezvoltă abilități critice și construiește mușchiul matematic mental :)
-- Magna-Tiles® face ca învățarea să fie distractivă, implicând copiii, tehnica de atingere le permite să devină gânditori critici prin joc creativ. 
-- Magna-Tiles® se atrag reciproc pe toate părțile și se pot astfel crea diverse combinații, cum ar fi cuburi, piramide, ajutându-i pe copii să treacă de la bidimensional la modele 3D
-- Magna-Tiles® oferă un stimul creativ și un antrenament pentru partea dreaptă a creierului, prin construcții simple și distractive, în timp ce îi învață pe copii și matematică. Sunt un mijloc de valoare pentru rezolvările problemelor spațiale, pentru gândirea logică și pentru raționamentul matematic.
-- Magna-Tiles le dezvoltă copiilor imaginația, le crește timpul și capacitatea de concentrare asupra unui joc și le menține atenția ocupată cu ceva educațional. 

Siguranță

Compania producătoare, Valtech LLC, este mereu preocupată pentru siguranța copiilor. În toți anii de când este pe piață (chiar și Magna-Tiles sunt din 1992) nu a avut deloc incidente legată de siguranță sau retrageri ale produselor. Produsele și-au dovedit durabilitatea prin utilizare masivă zilnică la numeroase centre de joacă și școli din toată lumea, mai mult de 25 de ani! 

Toate produsele sunt aprobate prin standardele CE, EN71, ASTM și CPSIA.

Magna-Tiles® NU CONȚIN BPA, ftalați, PVC, latex sau materiale toxice. Deci, spre deosebire de alte jucării de plastic (sau copii ilegale ale Magna Tiles), acestea nu îl îmbolnăvesc pe cel mic, nu îi distrug sistemul hormonal, nu îi cresc riscul de cancer.

Imaginația începe cu Magna Tiles:


Pe Youtube veți găsi multe idei și demonstrații cu Magna Tiles. Un bun punct de pornire, de la care puteți apoi căuta mai departe, e chiar canalul Magna Tiles.



Premii Câștigate:

Dr Toy's 10 Best Educational Products Award (premiul Dr. Toy pentru cel mai educativ produs)

Early Childhood News Directors Choice Recognition Award (un premiu care recunoaște excelența în design și în fabricarea produselor pentru copii. Premiul acesta stă la baza alegerilor creșelor, grădinițelor și școlilor din SUA, atunci când cumpără produse sigure, durabile și potrivite pentru instituțiile lor.)

Parents Choice Gold Award (medalia de aur, care se dă doar produselor de cea mai înaltă calitate, fiind studiat inclusiv procesul de fabricație și factorul uman)

Tot de la Parents Choice în 2005 setul de piese transparente a primit Silver Honors Award:

1998 Toy of the Year Award from Parenting Magazine (Premiul Jucăria Anului)



National Parenting Publications Award - medalia de aur pentru una din cele mai bune jucării disponibilă acum pentru copii. NAPPA oferă premii jucăriilor care ajută la dezvoltarea inteligenței copiilor.

Teachers Choice Award - ca produs de excelență în clasă! 

Cea mai bună jucărie pentru copii, din partea Asociației Americane a Magazinelor pentru Copii

Creative Play: Special Educational Needs Toy 4 - 7 years

Creative Play: Teaching Resources 4 - 7 years

Câștigător Academics Choice la categoria ”Jucărie pentru creier”:

Dads Choice 2014:

Toy Testers: cea mai antrenantă - medalia de argint:

Toy Testers - cea mai distractivă - medalia de argint

Toy Testers - cea mai educativă jucărie - medalia de aur:

Excellent Play - o acreditare dată de cercetările lui Jørn Martin Steenhold care atestă jucăriile cu ajutorul cărora copiii pot învăța și evolua.

ToyShop UK - medalia de bronz la categoria construcții:

Brain Child Award - pentru jucăria cu cea mai mare valoare educațională:

Recomandat de Parents Choice

Magna-Tiles au fost selectate de Institutul de Cercetare INSPIRE pentru Inginerie Pre-universitară ca o jucărie ce promovează gândirea inginerească și designul și la fete, și la băieți.

Valtech Magna-Tiles au câștigat Sigiliul de Recomandare al Global Educator Institute (GEI), fiind astfel plasate între cele mai bune produse de învățare disponibile în prezent. GEI recunoaște doar cele mai bune produse de învățare, testate în clase și aprobate de profesori, folosind modalități de selecție foarte stricte. Produsele aprobate de ei se disting pentru că îmbunătățesc învățarea și mediul de învățare.

Alte exemple de construcții făcute de copii, cu diverse seturi Magna-Tiles:


Avertizare: Produsul conține magneți mici în interior. În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții mergeți imediat la medic.

Vărstă recomandată

3 ani +

Material

Plastic

Vedeți detaliile complete
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

    Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

    Vezi informații livrare si plată 
  • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

    Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

    Vezi informații retur și schimb