Set PicassoTiles 4 figurine magnetice - personaje Family

PTA01

Nou

3 Produse

85,00 lei

Specificatii

Cu magnetDa
Varsta+3 ani

Mai multe informatii

  • VISEAZĂ ÎNALT ȘI CONSTRUIEȘTE ÎNALT - Fără limite, poți construi cât de înalt vrei adăugând mai multe piese și mai multe seturi pentru a vă crea capodoperele. Setul de personaje conține 4 figurine: tata, mama, o fetiță și un băiat. Se pot folosi singure, pentru jocuri de rol, dar pot fi folosite și cu construcțiile magnetice ca piese adiționale, pentru a cultiva creativitatea și imaginația copiilor. 
  • ÎNVĂȚAREA E DISTRACTIVĂ, ÎNVĂȚARE PRIN JOACĂ - Nu e niciodată prea devreme pentru a dezvolta abilitățile STEM ale copiilor, prin învățare vizuală, un puternic simț al culorilor, al artei, al formelor geometrice, al polarităților magnetice, al matematicii, al expresiilor emoționale al arhitecturii 3D și inginieriei structurale. Totul în timp ce copiii au parte de ore întregi de distracție. 
  • CREATIVITATE DINCOLO DE IMAGINAȚIE - Promovează dezvoltarea creierului copilului. Îi încurajează creativitatea, care e un factor cheie în lumea de azi în continuă schimbare. Distractiv, setul este cadoul perfect pentru copiii de grădiniță sau de școală. 
  • FĂRĂ BPA & NON-TOXICE - Fără plumb, sigure pentru copii.
  • CONECTARE PRIN JOACĂ - Distractive și pentru un singur jucător, dar și pentru mai mulți. Un mod minunat de a petrece timp de calitate cu prietenii sau familia. 

PicassoTiles sunt jucării STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math), adică un set de construcție care implică deodată Știința, Tehnologia, Ingineria, Arta și Matematica în jocul copiilor. Copiii învață astfel în timp ce se joacă.


În cutie sunt:

  • 4 figurine magnetice

toate având dimensiunile de 4 cm x 6,75 cm. 

(în setul acesta primiți doar figurinele. Piesele magnetice sunt pentru a exemplifica moduri de joacă, se achiziționează separat.)

Premii Câștigate:

PicassoTiles a câștigat certificarea Parent Tested Parent Approved:

În 2017 PicassoTiles a câștigat premiul Brain Child Award:

Avertizare: Produsul conține magneți mici în interior. În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții mergeți imediat la medic.

Interzis copiilor sub 3 ani. 

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Set PicassoTiles 4 figurine magnetice - personaje Family

Set PicassoTiles 4 figurine magnetice - personaje Family

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: