Salt la informațiile despre produs
1 din 7

playmags

Cub puzzle inteligent Playmags cu cartonașe de provocări - jucărie educativă magnetică Brainy MagnaCube

Cub puzzle inteligent Playmags cu cartonașe de provocări - jucărie educativă magnetică Brainy MagnaCube

SKU:playmags-179

Preț obișnuit 139,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 139,00 lei
Liquid error (snippets/price line 94): divided by 0% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.
  • JOC PUZZLE INTELIGENT: Acest puzzle educativ îi va stimula creierul copilului vostru, îi va îmbunătăți memoria, îi va dezvolta abilitățile motorii, coordonarea mână-ochi și-i va provoca intelectul stimulându-i și creativitatea. Mintea copilului va deveni mai agilă și cel mic își va dezvolta abilitatea de a rezolva probleme. Ba chiar îi va crește încrederea în sine!
  • SIGUR PENTRU COPII ȘI REZISTENT: Acest ”Brainy Cube” a fost proiectat cu gândul la copii și a fost fabricat din ABS eco-friendly și material magnetic permanent care nu se va decoji, așadar veți putea folosi cubul mulți ani. Cubul este non-toxic, sigur, nu are margini ascuțite sau care să taie și se simte foarte confortabil în mânuțele copiilor.
  • CARTONAȘE CU PROVOCĂRI: Setul conține 108 cartonașe care îi vor pune inteligența la treabă celui mic. În plus, vă vor da idei de a crea obiecte cu diverse provocări. Aceste cartonașe pun bazele construcției cuburilor. Acest puzzle ”brainteaser” (care provoacă creierul) îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitatea de a asambla pentru a forma sute de modele geometrice. Este mult mai interesant decât un cub Rubik tradițional.

Un joc Puzzle Inteligent minunat - fiecare set vine cu 7 puzzle-uri cub 3D, 108 cartonașe de provocări și un pachet frumos. Cu ajutorul lui, copiii își vor exersa creativitatea, imaginația și abilitățile motrice.
Patru modalități de a elimina plictiseala, puteți alege provocarea în funcție de viteză, de nivel, de memorie sau multiplayer.
Fabricat din materiale rezistente pentru a oferi durabilitate și portabilitate, pentru a ține copiii ocupați în timpul călătoriilor lungi.
Pachetul include: 1 set cub (7 bucăți), 1 x 54 bucăți cartonașe (108 combinații)
Recomandat pentru copii peste 6 ani și adulți.


Seturile Playmags

  • le inspiră copiilor creativitate, creativitatea fiind atuul principal în viață, în această lume în continuă schimbare 
  • le dezvoltă gândirea,
  • îi învață modele diferite,
  • îi învață să recunoască formele
  • și le construiește abilitățile motorii.

Playmags au câștigat premiul Dr. Toys în 2013 și National Parenting seal of approval.

Învățare distractivă:

Formele și modelele Playmags™ oferă o stimulare a capacităților motorii. Încurajează jocul creativ și plin de imaginație. Și îmbunătățește cunoștințele de matematică, geometrie și știință.


Recenzia de la Dr. Toy:

Piesele magnetice de construcție Playmags™ se atrag reciproc pe toate lateralele, iar combinarea lor formează diverse forme și structuri. De la design plat, 2D, la cuburi, piramide și alte forme nelimitate. Piesele se conectează ușor, ceea ce-i determină pe copii să treacă de la construcții bidimensionale la creații tridimensionale. Copii care astfel își dezvoltă gândirea critică creează zgârie-nori 3D magnifici. Pe măsură ce construiesc, copiii își dezvoltă unelte pentru a rezolva probleme spațiale, își dezvoltă gândirea logică și raționamentul matematic. Piesele inspiră creativitate, dezvoltarea creierului, recunoașterea formelor, abilități motorii și de construcție.

Vărstă recomandată

6 ani +

Material

Plastic

Vedeți detaliile complete
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

    Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

    Vezi informații livrare si plată 
  • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

    Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

    Vezi informații retur și schimb