Set PicassoTiles - 42 De Piese (6 Forme Diferite)

picassotiles-PT42

Nou

1 Obiect

244,00 lei

Specificatii

Cu magnetDa
Varsta+3 ani

Mai multe informatii

 • VISEAZĂ MĂREȚ ȘI CONSTRUIEȘTE MĂREȚ - Fără limite, construiește cât de multi îți dorești adăugând mai multe piese pentru a crea capodopere. PicassoTiles în stil colosal.
 • ÎNVAȚĂ PRIN JOACĂ - Nu e niciodată prea devreme să începi să îi ajuți pe copii să își dezvolte creativitatea. Copiii pot deprinde încă de mici un simț puternic al culorilor, al formelor geometrice, inclusiv al formelor geometrice 3D, al numerelor și mulțimilor, al polarităților magnetice, al designului arhitectural.
 • ÎMPRIETENIRE PRIN JOACĂ - Când se joacă împreună cu seturile magnetice, copiii au sentimentul că au realizat ceva împreună. Fiind potrivite pentru orice vârstă peste 3 ani, seturile magnetice sunt un mod minunat de a petrece timp împreună cu familia și cu cei dragi.
 • ÎNVĂȚAREA E DISTRACTIVĂ - Încurajați creativitatea copiilor, pentru că aceasta este cheia succesului în mediul actual în continuă schimbare. Distractive și educaționale, seturile magnetice PicassoTiles sunt cadouri perfecte pentru orice copil de vârstă școlară, cadouri de care cei mici nu apucă să se plictisească niciodată.
 • CREATIVITATE DINCOLO DE IMAGINAȚIE - Piesele magnetice de construcție sunt minunate pentru grădinițe, locuri de joacă, joc de rol, școală, explicarea matematicii, etc. Ușor de folosit și ușor de strâns și depozitat.


PicassoTiles sunt jucării STEM (Science, Technology, Engineering, and Math), adică un set de construcție care implică deodată Știința, Tehnologia, Ingineria și Matematica în jocul copiilor. Copiii învață astfel în timp ce se joacă. 

În cutie sunt 42 piese : 

 • 7 piese in forma de N
 • 7 piese in forma de I
 • 7 piese in forma de H
 • 7 piese in forma de usa simpla
 • 7 piese in forma de usa dubla
 • 7 piese in forma de usa arcuita

 CONSTRUIRE FĂRĂ FRUSTRĂRI - Setul PTT42 oferă conectivitate ușoară și piesele sunt simplu de deconectat, pentru a maximiza distracția și a construi mai multe designuri creative. Setul acesta le îmbunătățește celor mici coordonarea mână-ochi, simțul culorilor, abilitățile de a număra, a sorta, de a menține atenția și de a-și folosi mâinile pentru dezvoltarea abilităților de Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică. 

• DE FOARTE BUNĂ CALITATE, FĂRĂ BPA, FĂRĂ PLUMB & NON-TOXIC - Fiecare piesă este fabricată dintr-un material de calitate, fără toxine, după cele mai stricte standarde, pentru a asigura siguranța copiilor. 

• JUCĂRIE EDUCATIVĂ - Niciodată nu e prea devreme să începeți dezvoltarea creativității copilului dumneavoastră. Copiii pot să își dezvolte un simț puternic al culorilor, al structurilor, al formelor geometrice, inclusiv al formelor 3D, al numerelor și al designului arhitectural de la o vârstă fragedă.  

• ÎNVĂȚAREA ESTE DISTRACTIVĂ - Încurajați creativitatea copilului, aceasta fiind un factor cheie pentru succes în lumea de azi într-o continuă schimbare. Distractiv și antrenant, acest set educațional este un cadou perfect pentru copiii de vârstă școlară, care nu se demodează niciodată.  

• DISTRACTIV PENTRU TOATĂ LUMEA - Setul PTT42 îi încurajează pe copii și pe familiile lor să lucreze împreună ca o echipă pentru a-și proiecta ferma de vis. Distractiv și pentru un jucător, și pentru mai mulți. 

• DESIGN SPECIAL - Polaritățile magnetice automatice și rotațiile îi ajută oe copii să construiască și să se joace ușor. 

• Setul de blocuri magnetice PTT42 are piese colorate intens și oferă posibilități de construcție nelimitate. Cu piesele incluse se pot construi diverse mașinării.

Premii Câștigate:

PicassoTiles a câștigat certificarea Parent Tested Parent Approved:

În 2017 PicassoTiles a câștigat premiul Brain Child Award:

Avertizare: Produsul conține magneți mici în interior. În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții mergeți imediat la medic.

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Set PicassoTiles - 42 De Piese (6 Forme Diferite)

Set PicassoTiles - 42 De Piese (6 Forme Diferite)

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: