Casuta sortator cu cuburi din lemn, Wonderworld

WW-1161

Nou

Un sortator de forme inedit sub forma unei casute dragute din lemn, cu maner si acoperis rabatabil prevazut cu fante pentru sortarea formelor geometrice, ideala pentru activitati de sortare, recunoasterea formelor, dezvoltarea coordonarii ochi-mana sau pentru jocul de rol.Mai multe detalii

1 Obiect

105,00 lei

Specificatii

MaterialLemn
Varsta+18 luni

Mai multe informatii

  • Copiii se vor distra introducand cele 6 forme geometrice diferite in gaurile de pe acoperisul acestei casute dragute din lemn.
  • Acest sortator de forme geometrice are forma unei casute din lemn cu maner si acoperisul format din doua parti rabatabile, cu sase fante decupate in care se potrivesc sase blocuri din lemn colorate.
  • Casuta sortator cu cuburi din lemn de la Wonderworld este o jucarie minunata, robusta, atractiva si usor de utilizat.
  • Contine: 1 casuta din lemn si 6 blocuri din lemn in culori vibrante.
  • Este fabricata din lemn de calitate de arbore de cauciuc natural, provenit din exploatari ecologice si responsabile si este colorata cu vopsele ecologice pe baza de apa, netoxice si sigure pentru copii.
  • Casuta sortator este ideala pentru dezvoltarea abilitatilor de sortare si potrivire, recunoastere a formelor si culorilor, coordonarii ochi-mana, motricitatii fine, gandirii logice, abilitatilor vizuale si perceptiei spatiale.
  • Datorita designului frumos, manerului care face posibila transportarea acesteia cu usurinta de catre copii si acoperisului ce se poate rabata si ridica, permitand accesul facil, casuta poate fi folosita cu succes si pentru jocurile de rol.
  • Dimensiune: 19 x 17 x 15 cm
  • Varsta recomandata: 18 luni+

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Casuta sortator cu cuburi din lemn, Wonderworld

Casuta sortator cu cuburi din lemn, Wonderworld

Un sortator de forme inedit sub forma unei casute dragute din lemn, cu maner si acoperis rabatabil prevazut cu fante pentru sortarea formelor geometrice, ideala pentru activitati de sortare, recunoasterea formelor, dezvoltarea coordonarii ochi-mana sau pentru jocul de rol.Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: