Slip-on ETNO STYLISH pentru dame - Oldcom

Nou

2 Produse

30,10 lei

-30%

43,00 lei

Mai multe informatii

Un obiect vestimentar care întregește orice outfit primăvară-toamnă și care te face să te simți casual, lejer și bine dispus. Slip-on-ii ETNO sunt făcuți din polyester (exterior) și bumbac sută la sută (interior), lăsând  piciorul să respire şi evitând mirosul neplăcut. Banda elastică de pe laterale ajută la fixarea piciorului, oferindu-i o stare de stabilitate.  Branţurile sunt detaşabile, îndepărtându-se uşor pentru a fi igienizate.  Se recomandă spălarea manuală a slip-on-ilor sau curățarea acestora cu o perie de haine uscată. După spălare/curățare, aceștia nu îşi pierd forma, calitatea sau culoarea.  Talpa,  realizată din PVC, este extrem de flexibilă şi uşoară, garantând libertate maximă de mişcare. Combinația de culori este o adevărată explozie de energie și fantezie. Picioarele tale se vor simţi absolut distins în ei!

Recenzii

Nota 
21-01-2019

Slip-on foarte comozi si chiar stylish :-)

Am achizitionat o pereche nr. 37 si sunt foarte multumita (chiar daca am piciorul putin mai lat, espadrilele se aseaza foarte bine, fara a ma incomoda). Branturile sunt, intr-adevar, detasabile si cred ca se vor intretine foarte usor si bine. Pretul este unul bun raportat la calitate si recomand cu incredere.

  Nota 
  21-01-2019

  Slip-on foarte comozi si chiar stylish :-)

  Am achizitionat o pereche nr. 37 si sunt foarte multumita (chiar daca am piciorul putin mai lat, espadrilele se aseaza foarte bine si se vede ok). Branturile sunt, intr-adevar, detasabile si cred ca se vor intretine foarte usor si bine. Pretul este unul bun raportat la calitate si recomand cu incredere.

   Scrieţi o recenzie

   Slip-on ETNO STYLISH pentru dame - Oldcom

   Slip-on ETNO STYLISH pentru dame - Oldcom

   Scrieţi o recenzie

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   12 alte produse din aceeași categorie: