Preț redus! Baby Derma cremă facială cu Nalbă Albă - Weleda Mărește

Baby Derma cremă facială cu Nalbă Albă - Weleda

NE096669

Nou

2 Produse

54,00 lei

-20%

67,50 lei

Mai multe informatii

Calmează și reconfortează pielea hipersensibilă, uscată sau afectată de neurodermatită a bebelușului.

Cremă de față naturală, delicată, fără parfum adăugat. Nalba albă, panseluța, migdalele dulci, ceara de albine și nuca de cocos – darurile oferite cu bunătate de natură.  

Când bebelușul se calmează și zâmbește, mamele pot face și ele la fel. Weleda a colaborat cu moașe pentru a crea gama de produse de îngrijire pentru bebeluși cu nalbă, produse extrem de blânde cu pielea hipersensibilă, uscată sau cu tendință atopică a bebelușului. Crema de față cu nalbă albă combină atingerea delicată din extractele de nalbă organică și de panseluță cu uleiurile organice nutritive de nucă de cocos și de migdale dulci. Ceara de albine aurie organică creează un strat rezistent, protejând pielea, și o parfumează natural și delicat. Pielea iritată și uscată e calmată și protejată în mod natural.

Mod de utilizare:

Se aplică zilnic pe față. Recomandată și pentru pielea sensibilă, uscată sau afectată de neurodermatită a adulților.

Beneficii

Hrănește, calmează și păstrează pielea hidratată. Calmează mâncărimile și protejează pielea de influențele dăunătoare din mediu. Calmează pielea iritată. Produse de îngrijire naturală certificată a bebelușilor, fără parfum, testate dermatologic, potrivite pentru pielea hipersensibilă, uscată și cu tendințe atopice.

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Baby Derma cremă facială cu Nalbă Albă - Weleda

Baby Derma cremă facială cu Nalbă Albă - Weleda

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: