Procedura de retur

Ai cumparat simplu, returnezi simplu!

Dacă unul sau mai multe produse comandate nu te mulțumesc pe deplin, produsele se pot returna în termen de 30 zile calendaristice de la livrare.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit! Restituirea produselor se va face în ambalajul original, fără a fi deteriorate sau utilizate, cu etichetele originale atașate. După primirea returului, echipa noastra va analiza produsele pentru a stabili conformitatea lor.

Din motive de igienă, nu se poate returna lenjerie intima (sutiene, bustiere, chiloți).

Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate.

Este necesară şi dovada achiziţiei – copia facturii, bon dacă este cazul. Factura primită digintal, nu este nevoie să o printați.

Atunci cand vă decideți să faceți un retur, este necesar să ne anunțați acest lucru pe e-mail (office@bebepufulete.ro) înainte de expedierea coletului! E-mailul trebuie să conțină datele dvs, numărul comenzii (Reference), motivul returului și contul bancar (IBAN) unde doriți să primiți contravaloarea returului. În cazul în care ați achitat online cu cardul, suma va fi returnată tot pe card.

Coletul va fi expediat pe adresa noastră: SC BEBEPUFULETE SRL Cluj-Napoca, 400492, jud Cluj, str Meteor nr 15-17, tel contact 0755383233.

Vă rugăm să trimiteţi coletul prin curier, nu prin poștă! Costurile de expediere vor fi suportate de către client. Veţi primi contravaloarea mărfii returnate în termen de 14 zile lucrătoare. 

În cazul în care doriți înlocuirea produsului comandat din diverse motive (de exemplu mărime incorectă) aveți posibilitatea să ne contactați telefonic (0755383233 | 0740257435 | 0745387756) sau pe e-mail și să optați pentru serviciul "colet la schimb" prin GLS, dumneavoastră primiți acasă prin curier produsul nou și îl predați curierului pe cel vechi. Costul acestui serviciu este de 18 lei. Pentru Cluj, schimbul se face prin RPDCurier, 14 ron.

Vă rugăm să vă asigurați că ați ambalat corespunzator coletul de retur, produsele trebuie să fie protejate pentru a nu se deteriora, inclusiv ambalajele originale (de ex cutii de pantofi).

Voucherele valorice nu pot fi returnate.