Modalități de livrare 

Ridicarea personală a produselor din showroom

Pentru orice comandă plasată, produsele pot fi ridicate personal, în mod gratuit, din showroomul nostru de pe strada Meteor nr. 15-17 (cartier Zorilor), Cluj-Napoca, după următorul orar:

Luni - Vineri 09:00-18:00

Nota: în programul magazinului pot apărea modificări care vor fi anunțate în prealabil pe pagina de Facebook și Instagram.

Livrarea comenzilor prin curierat rapid

Pentru comenzile a căror valoare totală depășeste suma de 200 de lei, asigurăm transport GRATUIT prin curierat rapid.

Expedierea standard se face prin GLS.

Pentru Cluj-Napoca și localitățile adiacente (Florești, Dezmir, Sânnicoară, Apahida, Baciu, Feleac) livrarea se poate face prin RPD Curier.

Costurile de livrare

GLS Curier 

14 RON

RPD Curier - pentru localitățile Cluj-Napoca, Florești, Dezmir, Sânnicoară, Apahida, Baciu, Feleac

14 RON

* Nota: la GLS Curier tariful crește în funcție de nr de kg al coletului!

Plata comenzilor

  • Cu card online (prin platforma Euplatesc)
  • Ramburs la curier
  • Transfer / depunere în contul deschis la Banca Transilvania, IBAN RO27BTRLRONCRT0287768101. BEBEPUFULETE SRL, CUI RO34101000
  • Cash -  la ridicarea produselor din showroom
  • Card la POS la ridicarea produselor din showroom

Plata cu card online

Online, în rate egale fără dobândă, prin card de cumpărături
După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand!

Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile,plati sigure pe internet!

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

Prin card de credit emis de BRD Finance

 Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

-        alegi produsele dorite

-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

 

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

 Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)


Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la 
comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”