Transport GRATUIT la comenzile mai mari de 300 RON. 

In Cluj-Napoca produsele pot fi ridicate personal din showroomul nostru de pe strada Meteor nr. 15-17 (cartier Zorilor) GRATUIT

Program showroom:

Luni - Vineri 08-18

Sambata 09-13 (pentru orar sambata confirmati telefonic sau verificati pagina de facebook)

TEL 0745387756 | 0740257435

Expedierea standard a produselor se face prin FanCourier, gls - in aria de acoperire a acestora (la cerere se poate opta pentru livrare in zone cu km exteriori achitati suplimentar de catre client),  sau RPD Curier in zona Cluj-Napoca.

FanCourier

17 RON

Vezi retea FanCourier

GLS Curier 

13 RON

RPD Curier - pentru localitatile Cluj Napoca, Floresti, Dezmir, Sannicoara, Apahida, Baciu, Feleac

11 RON

* Nota: la Fancourier si GLS Curier tariful creste cu nr de kg

PLATA

  • CU CARD ONLINE (prin platforma euplatesc)
  • RAMBURS LA CURIER
  • TRANSFER / DEPUNERE in contul deschis la Banca Transilvania, IBAN RO27BTRLRONCRT0287768101. BEBEPUFULETE SRL, CUI RO34101000
  • CASH LA RIDICAREA DIN SHOWROOM
  • CARD LA POS LA RIDICAREA DIN SHOWROOM

Pentru plata cu card online:

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de BCR:

 

 

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe http://bebepufulete.ro si beneficiezi de oferta de  3 rate fara dobanda!

 

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, aleg varianta „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 

•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa

•             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

•             MasterCard GOLD EUR

•             EPB Platinum sau World Elite MasterCard 

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

•             Aplica acum pe  www.bcr.ro sau

•             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227) 

 

Spor la cumparaturi!

 

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

 

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

 

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile

 comision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

Prin card de credit emis de BRD Finance

 

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

-        alegi produsele dorite

-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

 

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

 

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)


Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la 
comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

 

RETUR

Produsele se pot returna în termen de 30 zile calendaristice de la livrare. Restituirea produselor se va face în ambalajul original, fără a fi deteriorate sau utilizate, cu etichetele originale, pe adresa noastră. Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate. Este necesară şi dovada achiziţiei – copia facturii, bon. Vă rugăm să trimiteţi coletul prin curier. Veţi primi contravaloarea mărfii returnate în termen de 10  zile lucrătoare. De menţionat că se va returna contravaloarea produsului fără cheltuielile iniţiale de livrare.