Salt la informațiile despre produs
1 din 4

Charlie Banana

Scutec de înot și chiloțel de antrenament la oliță Charlie Banana Sophie Coco Blue

Scutec de înot și chiloțel de antrenament la oliță Charlie Banana Sophie Coco Blue

SKU:

Preț obișnuit 80,00 lei
Preț obișnuit Preț redus 80,00 lei
Liquid error (snippets/price line 94): divided by 0% OFF Stoc epuizat
Taxe incluse. Taxele de expediere sunt calculate la finalizarea comenzii.
Mărime conform kg

Puteţi folosi scutece textile de înot chiar dacă încă nu v-aţi acomodat cu folosirea scutecelor textile de zi cu zi. Motivele pentru a le folosi sunt asemănătoare cu cele pentru care vă recomandăm scutecele textile:

nu sunt toxice. Scutecele de unică folosinţă, chiar şi cele pentru apă, sunt toxice pentru organismul micuţului dumneavoastră. Recent s-a demonstrat legătura dintre scutecele de unică folosinţă şi infertilitatea masculină mai târziu în viaţă.

sunt ecologice. Scutecele de unică folosinţă nu sunt biodegradabile şi tonele de gunoi ne invadează natura.

sunt economice. Cumpăraţi unul sau două slipuri şi nu mai trebuie toată vacanţa să vă stresaţi cu pachete de scutece de unică folosinţă.

sunt foarte frumoase şi chic! Faţă de scutecul de hârtie, designul scutecelor textile de înot este absolut minunat!

sunt confortabile. În interior au un material aşa de fin, încât funduleţul micuţului dumneavoastră e în siguranţă.

 

Sunt părinţi care aleg să nu folosească nici un tip de scutec pe plajă. Vă recomandăm ca dacă vreţi să vă ţineţi micuţul dezbrăcat complet la plajă să fiţi atenţi să nu fie lume în jur. În ultimii ani s-au înmulţit cazurile de pedofili care merg în aceste locuri doar pentru a face poze copilaşilor fără scutece şi a le posta apoi pe internet. În plus, zona intimă este cea mai sensibilă la acţiunea razelor solare sau a nisipului dur.

 

Puteţi folosi scutecele pentru înot Charlie Banana® în orice apă, la mare, la piscină, în lacuri, în piscinuţa de acasă etc. Scutecele de înot au un strat exterior rezistent la apă şi o captuşeală interioară de bumbac organic fin şi moale. Între bumbacul fin interior şi stratul exterior este cusut un absorbant de microterry. Avem o mare gamă de culori şi imprimeuri în aşa fel încât micuţul să fie senzaţia verii la plajă sau la piscină!

 

Scutecele de înot sunt pe 3 mărimi:

  1. Mici 0-4 luni
  2. Medii 6-18 luni
  3. Mari 18-36 luni.

Acum și X-Large pentru 13-25 kg!

Cei de la Charlie Banana și-au dat totuși seama că mărimile pe vârste nu erau foarte relevante, din moment ce copiii sunt atât de diferiți. Astfel că au venit cu un tabel cu mărimi pe kilograme:

Mărime

Luni

Greutate

Mică

0 - 4

5 - 7 kg

Medie

6 - 18

7 - 9 kg

Mare

18 - 36

9 - 12 kg

X-Large

24 - 48

13 - 25 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Știți deja că scutecele de înot Charlie Banana sunt extrem de comode și de fine.. Bumbacul organic moale și fin din interior este divin. Absorbantul cusut în interiorul scutecului face ca acestea să fie singurele scutece de înot din care să nu curgă pipi pe picior în jos atunci când stați cu bebelușul pe plajă sau la piscină. În rest, rețin doar materiile solide ale bebelușilor care nu mai sunt alăptați exclusiv.

 

Cine nu ar vrea să poarte așa ceva, cu cel mai fin bumbac organic?

În plus, cei de la Charlie Banana și-au dat seama că acest croi, cu protecție de PUL la exterior și absorbant mic în interior, este ideal pe post de chiloți de antrenament pentru oliță. Noi am mai primit în timp întrebarea dacă scutecul normal fără cele două inserturi ar fi ok pe post de chiloței de antrenament pentru oliță. E evident că acest slip de înot e mult mai potrivit, pentru că elasticul de la scutecul normal nu este la fel de fix pe piele fără niciun insert, pentru că nu rămâne cu niciun pic de absorbție, dar și pentru că nu are cum să fie la fel de comod. PUL-ul din exterior este identic celor de la scutecele textile. Așadar de anul acesta scutecul de plajă și de înot primește și denumirea de chiloței de antrenament pentru oliță. Cei care aveți deja slip de la Charlie Banana puteți încerca să-i folosiți și în acest scop.

 

Încă o noutate anul acesta: mărimea X-Large! Care a fost de asemenea foarte cerută de către clienții care s-au îndrăgostit de scutecele de înot Charlie Banana și au vrut și în anul următor. X-Large este pentru categoria de copii 13-25 kg!

Material

Poliester + bumbac

Închidere

cu șnur

Vedeți detaliile complete
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON

    Toate comenzile peste 200 RON beneficiază de transport GRATUIT prin curier rapid, 18 RON pentru comenzile sub acest prag.

    Vezi informații livrare si plată 
  • Schimb produse prin serviciul de curierat swap

    Nu ți se potriveste produsul? Îți putem trimite colet la schimb, fără bătăi de cap, fără să umbli dupa curieri! Cost transport schimb 18 RON.

    Vezi informații retur și schimb