Marsupiu Ergonomic Boba X Nox Din In, Complet Ajustabil Pentru Bebeluși Și Copii

Nou

Marsupiul Boba X acoperă toate nevoile de purtare a bebelușilor și copiilor, de la naștere (3,2 kg) până când toddler-ul (copilul ce deja umblă în picioare) nu mai are nevoie să fie purtat (20,4 kg).

Mai multe detalii

1 Obiect

719,10 lei

-10%

799,00 lei

Specificatii

MaterialIn
Pozitionare bretele in XDa

Mai multe informatii

O piesă clasică. „Little black dress”, de la Boba.

Fabricat din noul material din amestec de in, 55% in și 45% bumbac. Acest material lasă pielea să respire, absoarbe transpirația, este hipoalergenic, susține excelent orice greutate și e foarte durabil! Este moale de la început, dar devine și mai moale în timp. 

Marsupiul Boba X acoperă toate nevoile de purtare a bebelușilor și copiilor, de la naștere (3,2 kg) până când toddler-ul (copilul ce deja umblă în picioare) nu mai are nevoie să fie purtat (20,4 kg).

Vă puteți purta bebelușii fără un insert! Și vorbim de o poziție extrem de ergonomică și de corectă, cum nu s-a mai întâlnit la un marsupiu SSC. Bebelușii nu trebuie ridicați în interiorul marsupiului să ajungă mai sus, pentru că acum și înălțimea marsupiului este reglabilă, și lățimea! Șezutul inovator se poate potrivi perfect pe fiecare bebeluș sau copil, chiar dacă fiecare e unic. Puteți asigura mereu un sprijin TOTAL de la un genunchi la altul.

Boba X vine cu o mulțime de alte detalii alese cu atenție pentru confortul vostru maxim: o cataramă specială pentru alăptare ce se poate lărgi și strâmta extrem de rapid, o curelușă cu capsă pentru prinderea poșetei de umăr, două buzunare discrete ascunse și închise cu fermoare, o curelușă de la piept elastică ce face totul mai flexibil, și extensii ale șezutului pentru toddleri pentru a le oferi cea mai confortabilă purtare posibilă! Frumusețe și magie! 

Mai multe despre design:

 • Poziționare ergonomică sigură a bebelușilor pentru corpurile lor mici aflate în dezvoltare (de la 3,2 la 20,4 kg).
 • O opțiune minunată pentru părinții purtători minioni sau foarte mari.
 • Poate fi reglat ușor când e schimbat de la un părinte la altul sau de la un copil la altul, indiferent de mărime.
 • Ideal și pentru toddleri (copii mai mari de 18 luni)! Marsupiul include și deschideri căptușite pentru picioare cât timp e folosit doar marsupiul, și extensii pentru șezut atunci când picioarele cresc și mai mari! Se potrivește excelent până la 3 ani. 
 • Boba X este marsupiul care se apropie cel mai mult de acoperirea și confortul unui wrap țesut, în forma ușor de folosit a unui marsupiu SSC cu catarame!
 • Un design intuitiv care se reglează pe lățime și pe înălțime fără asamblări complicate, fără a desface și a reconstrui marsupiul.
 • Șezutul se ajustează cu o alunecare ușoară și se fixează cu o presare simplă a materialului.
 • Modificările pe înălțime sunt foarte rapide, și se pot face oricând pentru toddlerii ce vor să își scoată mâinile afară, pentru a alăpta repede sau pentru a oferi sprijin pentru cap și gât pentru bebelușii ce au adormit. 
 • Crește deodată cu copilul - mereu potrivirea perfectă!
 • Poziție optimă a picioarelor și a șoldurilor, în forma literei M, la orice vârstă și înălțime.
 • Designul a fost proiectat cu ajutorul mamelor și al consultanților de babywearing.
 • Designul este ergonomic și sănătos pentru dezvoltarea șoldurilor bebelușilor și e certificat în acest sens de către IDHI și de către Dr. Charles Price.

Caracteristici:

 1. Șezutul e ajustabil complet oriunde între 20 și 53 cm.
 2. Înălțimea panoului marsupiului se ajustează oriunde între 30 și 40 cm.
 3. Bretelele au formă anatomică și se lungesc sau se scurtează ușor cu ajutorul cataramelor pentru potrivire perfectă. Se pot scurta foarte mult, chiar și pentru părinți purtători mici de înălțime. Centura se poate ajusta oriunde între 60 și 145 cm!
 4. Bretelele se pot pune paralele sau în X, după cum vă e mai confortabil.
 5. Marsupiul vine cu extensii pentru toddler incluse - extensii ce fac șezutul marsupiului și mai lat!
 6. Gluga ajustabilă se poate elimina complet dacă nu e nevoie de ea și poate fi stocată într-un buzunar secret. Gluga e foarte utilă pentru sprijinirea capului în timpul somnului, pentru umbră și discreție, dacă bebelușul nu vrea să fie deranjat sau dacă vrea să fie alăptat.
 7. Pe centură aveți un buzunar cu fermoar în lateral, foarte discret și util pentru telefon sau bani.
 8. Pe umăr aveți o curelușă cu capsă pentru a menține în siguranță breteaua poșetei dumneavoastră sau jucăria preferată a celui mic.
 9. Curelușa de la piept ce unește bretelele glisează ușor și se ajustează cu o simplă mișcare.
 10. Materialul este 55% in și 45% bumbac.

Materialul acesta din amestec de in e ca o gură de aer proaspăt. Structura unică a fibrei de in face ca orice îmbrăcăminte de in să lase pielea să respire ușor. Permite aerului să circule liber. În plus, țesătura Boba mai largă ajută la „ventilație”, făcând ca acest marsupiu să fie cel mai potrivit dacă vreți o vară mai răcoroasă!

Inul are proprietăți uimitoare de a absorbi umiditatea. Absoarbe căldura și transpirația ușor și vă usucă rapid, ca să vă simțiți confortabil chiar și pe caniculă. Însă nu e un marsupiu doar pentru vară, e perfect în orice anotimp. Cu ajutorul unui marsupiu din in dețineți controlul temperaturii pe tot parcursul anului. 

O dragoste de durată. Inul este cea mai rezistentă fibră. Este moale și susține bine - e chiar mai moale decât materialul de bumbac, marsupiul se mulează pe bebeluș și pe voi pentru un confort maxim. Materialul de in, puternic, ușor, cuplat cu ajustabilitatea marsupiului Boba X, va trece cu brio testul timpului! 

Fiind moale (și făcându-se tot mai moale în timp), e perfect și pentru bebelușii cu piele sensibilă. Mai ales că fibrele din in sunt cunoscute ca fiind ușor de tolerat chiar și de către cei cu alergii, inul este un material hipoalergenic. 

Instrucțiuni:

Cum se reglează lățimea panoului, cum se atașează extensiile pentru toddleri, cum se reglează înălțimea panoului, cum se atașează gluga sau cum se rulează în buzunar puteți vedea în următorul video:

Cum se reglează marsupiul pentru un nou-născut, pentru un bebeluș și pentru un toddler, și cum se poartă aceștia în față sau în spate, cu bretelele paralele, puteți vedea în video-ul următor:

Cum se alăptează în marsupiul Boba X:

Marsupiile și wrapurile Boba au primit aprobarea Institutului Internațional pentru Displazia de Șold ca fiind produse sănătoase pentru dezvoltarea șoldurilor bebelușilor. Pentru a afla mai multe despre aceasta, vă rugăm să vizitați site-ul IHDI.

Vă invităm să observați caracteristicile în câteva imagini:

Bretelele puse în X sau paralele:

  

Curelușa de pe umăr ce ține în siguranță poșeta, sacoșa sau jucăria preferată a copilului:

  

Deschizăturile căptușite unde stau picioarele copilului și extensiile pentru copiii mai mari:

 

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Marsupiu Ergonomic Boba X Nox Din In, Complet Ajustabil Pentru Bebeluși Și Copii

Marsupiu Ergonomic Boba X Nox Din In, Complet Ajustabil Pentru Bebeluși Și Copii

Marsupiul Boba X acoperă toate nevoile de purtare a bebelușilor și copiilor, de la naștere (3,2 kg) până când toddler-ul (copilul ce deja umblă în picioare) nu mai are nevoie să fie purtat (20,4 kg).

Scrieţi o recenzie

2 alte produse din aceeași categorie: