Nou
2 Obiect Produse
Atentie: Ultima bucata din stoc!
Data disponibilitate:
Material | Polyester |
Lungime maneca | maneca scurta |
Hainele de protecție solară de la Dilling Underwear sunt potrivite pentru joaca în piscină sau pe plajă. Materialul blochează 98% din razele UV, fără a avea adăugate substanțe chimice în țesătură. Hainele cu filtru UV chimic, adică cu filtru UV format din substanțe adăugate (nu mereu scrise la descrierea materialului) nu numai că nu sunt atât de sănătoase pentru cei mici, dar își și pierd în timp capacitatea de a proteja, cu fiecare folosire și spălare. Hainele Dilling oferă filtru UV prin densitatea și felul țesăturii.
Colecția de haine cu protecție UV are cea mai mare certificare, UPF 50+ (UV Protection Factor 50+), după Standardul 4399 Australian/Neozeelandez.
Pentru protecție maximă hainele trebuie să nu fie mulate pe corp.
Densitatea materialului: 180 gr / m2.
Material: 100% poliester.
Produsele sunt certificate de:
Pe scurt despre protecția UV:
Cum putem recunoaște protecția potrivită?
La fel ca la loțiunile de protecție solară, efectul protector al îmbrăcămintei este dat de UPF - Ultraviolet Protection Factor. UPF indică cât timp poate sta o persoană în soarele arzător de la prânz (în funcție de pielea fiecăruia).
În mod optim dermatologii recomandă un UPF minim de 30, dar dacă aveți pielea închisă la culoare și nu stați foarte mult în soare, și 20 poate fi în regulă.
UPF-ul obișnuit al unei haine de bumbac este între 4 și 18, depinzând de culoare și de grosimea țesăturii. Hainele subțiri de vară, de culoare deschisă, au în general UPF 5. Deci nu orice haină sau orice pălărie blochează razele solare. E o diferență enormă între 80 de raze blocate dintr-o suta și 4 raze blocate dintr-o sută!
Recomandări de protecție UV:
- Cea mai importantă protecție UV este să stăm cât mai puțin în soare.
- Începeți treptat cu perioade mai scurte, și niciodată nu stați la soare între orele 11 și 3.
- Nu se țin în soare direct bebelușii sub 1 an.
- Copiii mici se protejează cu haine UV, mai degrabă decât cu creme de protecție solară.
- Ghidați-vă și după servicii meteo care anunță și gradul de radiație UV. Cu cât e mai mare UVI, cu atât mai mult riscăm o arsură.
- Cunoașteți-vă tipul pielii și acționați în concordanță cu acesta.
- Dermatologii recomandă îmbrăcămintea potrivită ca fiind cel mai important mod de apărare împotriva arsurilor, după sfatul de evitare a soarelui.
- Pentru a proteja, îmbrăcămintea trebuie să acopere cât mai multă piele și să fie potrivită, să nu fie prea strâmtă.
- Întinderea materialului hainelor și umezirea lor le poate reduce efectul de protecție. De aceea căutați haine certificate cu protecție UV.
Nici o recenzie la acest moment