Set 3 absorbante intime lavabile Charlie Banana Floriana - Super

Nou

1 Obiect

94,00 lei

Mai multe informatii

Pachetul conţine 3 absorbante lavabile, refolosibile, albe, model super şi o mică gentuţă. Aşa numitul absorbant pentru noapte, oferă o siguranţă mărită pentru cantitate mai mare sau pentru durata de timp mai lungă. Culoarea se potriveşte foarte bine lenjeriilor închise la culoare.

Sfaturi pentru spălare: puneţi-le într-o chiuvetă sau într-un mic lighean cu apă şi în câteva minute vor fi albe din nou. Puteţi folosi o perie mică sau puţin săpun. Puneţi-le în maşina de spălat cu alte lenjerii.

Gentuţa este rezistentă la apă. După folosirea absorbantului textil, puteţi să-l împachetaţi, să închideţi capsa, să-l puneţi în gentuţa mică şi pe aceasta să o puneţi în geantă, fără nici o problemă de scurgere.

Dimensiuni: 25cm Lungime x 8cm Lăţime.

 

Absorbantele de unică folosinţă de pe piaţă sunt, marea majoritate, foarte nesănătoase pentru organismul femeii. Ele sunt pline de chimicale, gelul absorbant este foarte nociv pentru organism, şi mai sunt şi tratate cu multe substanţe. E vorba de o zonă atât de intimă şi sensibilă a organismului uman... De ce am alege aşa ceva, când există o alternativă?

 

Alternativa constă în absorbante textile, refolosibile. Veţi spune că nu vă întoarceţi la ce foloseau bunicile noastre. Poate că pentru bunici era mai greu pentru că nu existau maşinile de spălat şi detergenţii din ziua de azi. Acum există variante performante şi economice pentru a spăla haine.

 

Aşa că avem mai multe motive pentru care susţinem folosirea absorbantelor intime textile lavabile:

sunt chic! Vă vor înveseli zilele morocănoase ale menstruaţiei. Avem câte un design minunat care să se potrivească oricărei lenjerii, fie că e neagră, albă, sau colorată.

sunt economice! Calculaţi cât cheltuiţi pe absorbantele de unică folosinţă şi gândiţi-vă că aceste absorbante refolosibile le aveţi pe viaţă.

sunt ecologice! La fel cum se calculează la scutecele de unică folosinţă tonele de gunoi care nu se degradează nici în mii de ani, acelaşi lucru îl putem afirma despre absorbantele intime de unică folosinţă, pentru că au exact aceleaşi chimicale dăunatoare planetei.

- sunt sănătoase! Gândiţi-vă câte chimicale vin în contact cu pielea dumneavoastră sensibilă în fiecare lună. Să nu uităm de sindromul de şoc toxic, deci pericolul tampoanelor este real, nu o invenţie. Aşadar aceste absorbante sănătoase nu sunt un moft, sunt o necesitate.

sunt confortabile! Vă veţi simţi mult mai bine la atingerea unui material fin decât a unei bucăţi de plastic.

Materiale: Exterior: 100% Poliester, Interior: Poliuretan / Captuseala: 100% Poliester / Strat Interior: 88% Fibra Bicomponenta (82% Poliester 18% Nailon) 12% Poliester

Recenzii

Nici o recenzie la acest moment

Scrieţi o recenzie

Set 3 absorbante intime lavabile Charlie Banana Floriana - Super

Set 3 absorbante intime lavabile Charlie Banana Floriana - Super

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: